Beşiktaş'tan Cagliari'ye Semih Kılıçsoy Resti

İtalyanlar 12 milyon euroyu indirmeyi, Beşiktaş ise Semih'i geri istiyor. Eğer satın alma opsiyonu kullanılmazsa, genç golcü yeni sezonda Sergen Yalçın'a emanet edilecek.

Beşiktaş'ın geçen yaz Cagliari'ye kiralık olarak gönderdiği Semih Kılıçsoy, son haftalarda istediği süreleri bulamıyor.

İtalyan ekibinin oynadığı Cremonese ve Inter maçlarında kulübeden çıkamayan Semih, en son 5 hafta önce 11'de görev yaptı.

İTALYANLAR RAKAMI DÜŞÜRMENİN PEŞİNDE

Sezon sonu 12 milyon euroluk opsiyonunun kullanılacağına yönelik Cagliari'den defalarca açıklama gelse de son günlerde yine bonservis rakamını düşürme stratejisi yapılıyor.

Siyah-beyazlıların ise tavrı net...

BEŞİKTAŞ YANAŞMIYOR: GERİ DÖNECEK!

Ya sözleşmede yazdığı haliyle opsiyon kullanılacak ya da 20 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'a geri dönecek.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da Semih'in dönmesi halinde kendisini takım içerisinde değerlendirmek istediği aktarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri