AK Parti Sözcüsü Çelik: 11 bin provokatif bilgi paylaşan hesap tespit edildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- 11 bin provokatif bilgi paylaşan hesap tespit edildi.

- Sivil siyasetin güçlenmesi memleketimiz açısından çok önemlidir. Kendilerinin özür dilemelerini gerektirecek bir yalanı sahiplenerek bir muhalefet konusu haline getirmeleri ibretlik bir konudur.

- Avrupa'da, bu yılın başından hazirana kadar 65 ırkçı ve İslam karşıtı vaka görülmüştür. 38'i Türk camisi ve cami derneklerine yöneliktir.

- (Hafta sonu sokağa çıkan vatandaşların görüntüleri) Son günlerde ortaya çıkan görüntüler endişe verici. Kazanımların korunması bundan sonra yapacaklarımıza bağlı.

-  Yunanistan Savunma Bakanı savaşa hazır olduklarını ifade etti. Türk ordusunun dünyanın en güçlü ordulardan biri olduğunu herkes bilir. Ona diyeceğim tek şey şudur; bu tür kötü şakalar yapmayın.

- Salgının başından itibaren 128 ülkeden 80 bin vatandaşımız Türkiye'ye getirildi, testleri yapıldı. Türkiye'nin, dünyanın hiçbir yerinde vatandaşını yalnız bırakmadığının göstergesidir.

- CHP Grup Başkanvekili Hafter'i seküler, diyaloğa açık olarak değerlendirmiş, Serrac'ı ise cihatçı olarak nitelendirmiştir. Bu vahim bir hatadır. Bu hususu düzeltmesi ve özür dilemesi gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri