Sedat Peker'den yeni video açıklaması

Sedat Peker'den yeni video açıklaması

Yayınladığı videolarla Türkiye gündemine önemli iddialar yönelten organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni videoları için açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den yeni videolarına dair açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Peker, kendisi hakkında anlaşma yaptığına dair iddiada bulunanlara sert sözlerle yüklendi.

"Yarın yayınlayacağımı söylediğim ana yemek öncesi ara sıcağımı gördüklerinde benim onlar gibi olmadığımı anlayacaklar." ifadesiyle yine gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulunacağının sinyalini veren Peker, çıktığı bu yoldan vazgeçmeyeceğine dair de "Ben bu yola çıktığımda aracı olarak beni arayanlara, merkez bankasının anahtarını verseler de vazgeçmem demiştim." açıklamasını yaptı.

Peker'in paylaşımları şu şekilde:

Bazı insan müsveddesi çifte dilimlenmiş kaşarlar, benim için anlaşma yaptı diyorlar. Şükürler olsun biz kahpe kursağında büyümedik. Bu sözleri söyleyenler cahilliğinden söylüyorsa sözüm yok. Ancak kahpeliğine söylüyorlarsa, onlar kesin kahpe kursağında büyümüşlerdir.

Yarın yayınlayacağımı söylediğim ana yemek öncesi ara sıcağımı gördüklerinde benim onlar gibi olmadığımı anlayacaklar.

Ben bu yola çıktığımda aracı olarak beni arayanlara, merkez bankasının anahtarını verseler de vazgeçmem demiştim. Ben eminim ki bunları söyleyen kahpelere 1 milyon dolar verseler, bunlar onurlarını, şereflerini, namuslarını da satarlar.

Ben size anlatılan Sedat Peker değilim. Sizin tanıdığınız Sedat Peker başkası. Ben başka bir adamım. Siz avcıların anlattığı hikayeye inanmayı tercih ettiniz. İlk defa hikayenin gerçeğini aslandan dinlemektesiniz.

Beni kurban etmek istediler. Daha önce söylediğim gibi, kurban öküzden olur, koyundan olur, deveden olur. Aslandan kurban olmaz. Biz aslanız aslan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler