Sedat Peker'den Lütfü Türkkan Olayı İçin Çarpıcı Yorum

Sedat Peker'den Lütfü Türkkan Olayı İçin Çarpıcı Yorum

Lütfü Türkkan'ın ifadelerinin 'kabul edilemez' olduğunu söyleyen Sedat Peker, "Bingöl’de yapılan esnaf ziyaretini provoke ettirmek için oraya göndermek ise daha onursuzca bir eylemdir" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Bingöl'de şehit yakını olduğu belirtilen kişiye küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ilişkin paylaşımında, şehit yakınının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i itham ettiği ifadelerin 'basit bir oyundan ibaret' olduğunu söyledi.

Bingöl'de şehit yakını olduğu belitilen bir kişiye küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan, partisinin grup başkanvekilliği görevinden Akşener'in talebi üzerine istifa ettiğini duyurdu.

'KURGULANMIŞ BASİT BİR OYUN'
Bir süredir Türkiye'deki mafya ve siyaset ilişkilerine dair ifşaatlarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker de Türkkan'ın ifadelerine ilişkin paylaşım yaptı. Lütfü Türkkan'ı takipten bıraktığını söyleyen Peker, şehit yakını olduğu belirtilen kişinin İYİ Parti lideri Akşener hakkındaki ifadeleri içinse, "kurgulanmış basit bir oyun" dedi.

Peker'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar şöyle oldu:

"İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bir şehit abisine ettiği küfür affedilemez bir şeydir. Ancak o şehit abisine imkan sağlayıp Bingöl’de yapılan esnaf ziyaretini provoke ettirmek için oraya göndermek ise daha onursuzca bir eylemdir. Bunlar basit oyunlardır.

Sayın Meral Akşener’in HDP’yi PKK'nın uzantısı gibi görüyoruz tarzı açıklamasından sonra o şehit yakınının Bingöl’de Meral Akşener’i bu şekilde itham etmesi kurgulanmış basit bir oyundan başka bir şey değildir. (Lütfü Türkkan’ı takibi bıraktım) Durum bundan ibarettir."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Güncel