Seçil Erzan'ın yasak aşkı iddiası

Seçil Erzan'ın yasak aşkı iddiası

Türkiye'nin konuştuğu dolandırıcılık olayının baş aktörü Seçil Erzan'ın, AKP Çorlu Belediye Meclis üyesi Nuri Köşkdere ile arasında yasak aşk olduğu, bütün Çorlu'nun olayı bildiği iddia edildi.

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ‘Fatih Terim Fonu’ olayında dikkat çeken isimlerden biri de AKP Çorlu Belediye Meclis Üyesi oldu. Fonun kazanan isimlerinden olan Köşkdere’nin Seçil Erzan’ın yasak aşkı olduğu iddiası ortaya atıldı.

Erzan’ın evinde ele geçen ve bankanın kendisine ait notlardan hazırladığını söylediği tabloda Nuri Köşkdere’nin Erzan’a 500 bin dolar verip 1,5 milyon dolar aldığı yazılıyordu.

Ortaya çıkan bir tabloya göre Nuri Köşkdere 1 milyon dolar faiz almış.

Nuri Köşkdere davada müşteki olarak yer almazken, davanın tutuklu sanığı ve Seçil Erzan’a getirilen paraların transferini sağladığı iddia edilen Ali Yörük de uzun yıllar Nuri Köşkdere’ye ait otomobil bayisinde satış müdürü olarak çalışmıştı.

Seçil Erzan, Ali Yörük’le ilgili ifadesinde, “Ali Yörük’ten fon adı altında para almadım. Fakat bana zaman zaman para getirir, bu paraları faiziyle benden alırdı. Hatta Ali Yörük başka tefecilerden de para bulup getirirdi. Sonrasında parayı faiziyle geri alırdı” dedi. Ali Yörük bu iddiaları kabul etmiyor ama Erzan’ın evinde ele geçirilen belgede Ali Yörük’ün 1 milyon 800 bin dolar para verip 2 milyon 100 bin dolar aldığı yazılı.

BİRÇOK KEZ BULGARİSTAN'A GİTMİŞ

Ali Yörük’ün birçok defa günübirlik Bulgaristan’a giriş-çıkış yaptığı emniyetin dikkatini çeken hususlardan biri. Yörük bu gidiş-gelişlerle ilgili kendisine yöneltilen soruya duruşmada “Alışverişe, gezmeye, eğlenmeye gidiyorduk” cevabı verdi. Ali Yörük’ün Edirne Kapıkule Hudut Kapısı’ndan Bulgaristan’a giriş-çıkışlarında dikkat çeken bir başka ayrıntı ise araçlardaki farklılık. Bulgaristan’a giriş yaparken birçok defa farklı bir araçla gidiyor, en çok bir gün kalıp ülkeye farklı plakalı bir araçla dönüyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya