RTÜK’ten üç kanala ‘Zehra Taşkesenlioğlu’ cezası

RTÜK’ten üç kanala ‘Zehra Taşkesenlioğlu’ cezası

RTÜK, AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ilişkin iddialarının tartışıldığı programlar nedeniyle Halk TV, Tele 1 ve KRT'ye ceza yağdırdı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşçı; Halk TV, Tele 1, KRT ve Kafa Radyo’ya verilen cezaları Twitter hesabından açıkladı.

– RTÜK Albayrak ve Taşkesenlioğlu'nun avukatlığına soyundu! Sedat Peker'in Serhat Albayrak ve AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na ilişkin iddialarının tartışıldığı programlar nedeniyle Halk TV'ye 2, Tele 1'e 2, KRT'ye de 1 ceza verdi. Gerekçe küçük düşürülmüşler!

– RTÜK'ün Halk TV, Tele 1 ve KRT'ye oy çokluğuyla verdiği % 3 para cezası kararının dayandırıldığı gerekçe Sedat Peker'in iddialarını televizyonda tartışarak Serhat Albayrak ve Zehra Taşkesenlioğlu'nun “küçük düşürülmesi”! Güler misin ağlar mısın!

– RTÜK'ün savundukları bitmedi. “İzmir'in kurtuluşunda tek kurşun atmadık” diyen İsmail Kahraman da korunup kollanan şahıslardan. Nihat Sırdar'ın programında bu sözleri eleştirip Cuma Hutbesinde Atatürk’e yer verilmemesine tepki nedeniyle de Kafa Radyo'ya % 3 idari para cezası…

– Haklarında iddialar ithamlar bulunanlarla ilgili her zaman aklanma olanağı mevcutken ve iddiaları araştırması gereken yargıyken RTÜK'ün harekete geçmesi hayli manidar! Zehra Taşkesenlioğlu'nun polis koruma sayısı arttırılmıştı üstüne bir de RTÜK koruması geldi!

BORSA SPEKÜLASYONUNDA ADI GEÇİYOR

Boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'ın iddiaları, eşine evlendikten sonra verdiğini iddia ettiği 2.5 milyon dolar borç para, eşiyle birlikte aldıkları yaklaşık 4 milyon Euro değerindeki yat, eski SPK Başkanı olan ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile birlikte adı borsa spekülasyonu iddialarında geçen Zehra Taşkesenlioğlu, 2015 yılından beri AKP Erzurum Milletvekili olarak TBMM'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler