Reha Muhtar'dan Galatasaray'a Sert Sözler

Reha Muhtar'dan Galatasaray'a Sert Sözler

Gazeteci Reha Muhtar, Olympiakos ile oynanacak özel maç için gittiği Yunanistan'da PCR testlerinin kabul edilmemesi nedeniyle geri dönen Galatasaray hakkında bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray Futbol Takımı, Olympiakos ile oynanacak özel maç için gittiği Yunanistan'da PCR testlerinin kabul edilmemesi nedeniyle geri dönmüştü. Gazeteci Reha Muhtar da konuya dair bir paylaşım yaptı.

Muhtar, "Svg Fatih Hocam; Havalanında Hızlı Bir PCR Testi Niye Yaptırtmadınız. Takımınız 4 Saat Havalanında Niye Bekledi. Futbolcular Niye Yoruldu. Uçakla Maç Yapmadan Niye Geri Döndü. PCR Testi 4 Saatten Fazla mı Sürecekti? Adamlar Bir Test İstediler. Bunun ONURLA GURURLA NE İLGİSİ VAR?" ifadelerini kullandı.

kapak-170007-001.jpg

NE OLMUŞTU?

Sarı Kırmızılı kulüp bir açıklama yaparak, Yunan yetkililerin tüm kafileden yeniden PCR testi istemesi üzerine, yaşanan sorunun çözülemediğini belirtti.

İki ülke arasında PCR testlerini tanıma protokolü olmasına rağmen Yunan yetkililerin son 72 saat içinde yapılan testleri kabul etmeyerek yeni test istemesi üzerine başlayan süreçte, pasaport kontrolünden geçen sarı-kırmızılı oyuncular da takım otobüsünden indirildi.

Yaşanan problemin çözümü için yaklaşık 2 saat havalimanında bekletilen sarı-kırmızılı ekip daha sonra İstanbul’a dönüş kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler