Reha Muhar’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı şok etti!

Reha Muhar’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı şok etti!

Gazeteci Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur boşandığı Muhtar’ın kızına şiddet uyguladığına yönelik mahkemeye başvurarak bir ses kaydı paylaştı.

Sunduğu haber bültenleriyle tanınan gazeteci Reha Muhtar’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu kayda göre Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına sert sözlerle bağırdığı duyuluyor.

Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddia ederken sosyal medya hesabından bir ses kaydı paylaştı.
Deniz Uğur Instagram hesabından paylaştığı ses kaydı dinlendiğinde Reha Muhtar ile kızı Mina Deniz arasında tartışma yaşandığı ve Muhtar’ın sert sözlerle kızını azarladığı duyuluyor.

"ELİM AYAĞIM TİTRİYOR"

Reha Muhtar’a ait olduğu söylenen ses kaydında “5 dakika ulan! Allah'ın belası kadın, bak şimdi kırarım bilgisayarını senin” ifadeleri yer alırken Deniz Uğur ses kaydı karşısında “Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin” diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler