Rasim Ozan Kütahyalı’dan Salim Şen’e ‘hesap’ yanıtı

Rasim Ozan Kütahyalı’dan Salim Şen’e ‘hesap’ yanıtı

Star gazetesinde ‘korkutma’ amaçlı mahlas kullandığını itiraf eden Rasim Ozan Kütahyalı, bu açıklamalarından dolayı kendisi ile ilgili sert bir çıkış yapan Hukukçu Salim Şen’e olay bir göndermede bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir TV programında Hürriyet'in eski yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün, ‘Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?’ sorusuna “Star gazetesinde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Senin üzerine oynadık. Zafer Mutlu da vardı. İhtilalci bir çabaydı o, esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı” diye cevap vermiş ve gündem olmuştu.
Gündeme bomba gibi düşen o açıklamaların ardından Tele 1 yayınında konuşan Hukukçu Salim Şen ise Kütahyalı’ya tepki göstererek, “Madem bunların hepsini siz organize ettiniz... Madem FETÖ'yle birlikte insanların hayatını siz kararttınız. Ali Tatar’ın Kuddusi Okkır’ların bu süreçte can vermiş herkesin hesabını vereceksiniz” diye seslendi ve devamında şunları dile getirdi:


“Masum olduklarını söylediğin, utanmadan söylediğin o insanların hürriyetlerinden yoksun kalmalarının bedelini ödeyeceksin. Yaşattığınız her mağduriyetin hesabını vereceksiniz. Bu ülkenin bütün vatandaşlarına bunun hesabını vereceksiniz. Bu çeteleşmiş eylemlerinizi, vesayeti ortadan kaldırıyorum diye anayasal düzene yaptığınız bu kalkışmanın hesabını tek tek vereceksiniz. Sen bunun hepsini bağımsız yargı önünde yargılanarak vereceksin. O ‘Taraf’ günlerinde yaptığın ve bugün itiraf ettiğin bütün operasyonların ve bütün provokasyonların hesabını vereceksiniz.”

‘APTAL MUHALİFLER BU HAPI YUTUYOR…’

Söz konusu çıkışa Rasim Ozan Kütahtalı’dan çarpıcı bir cevap geldi.

Bir takipçisinin önerisine cevap verirken “Politikaya dönme niyetim yok. Mevcut siyasi tartışmalar baştan sona tiyatro. Herkesin rolü belli…” ifadelerini kullanan Kütahyalı, Salim Şen’e de sert bir göndermede bulundu:

“Teğmen Çelebi ile tamamen aynı zihniyette olan, DEVLET’in tam emrinde olan Yarbay Salim Şen’e ‘muhalif’ rolü yazılmış, aptal muhalifler de bu hapı yutuyor…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler