PROJE VERİTAS…

VERITAS LIBERAT: ( GERÇEK ÖZGÜRLEŞTİRİR)
Muhteşem bir filimin içinde geçen LATİNCE bir söz.
Verıtas Lıberat (gerçek özgürleştirir)1997 yılı yapımı baş rolünü MELL GİBSON ve JULİA ROBERTS oynadığı muhteşem bir film.
Filmin konusuna baktığınızda ismi üstünde KOMPLO TEORİSİ dersiniz bu heyecana ama aslında değil.
Tüm dünyada büyük ülkelerde olduğu gibi tüm sistemi en tepeden yöneten ÜST AKIL dediğimiz örgütlenme çok güzel bir konu üstünden senaryo yapılarak beyaz perdeye yansıtılmış.
AMERİKAN sisteminin en iyi yaptığı hadise kendisinin bile en kötü yanlarını beyaz perdeye aktarmak.
6 nisan 2022 tarihindeki İŞİN ASLI programında sayın EMİN GÜRSES hoca TALAT PAŞA ‘dan bahsediyor Almanya’da Berlin’de uğradığı suikastı konu ediyor, POSTA idaresinden geldiğini söylüyor, sonra TALAT paşanın en yakın arkadaşı oda posta idaresinden gelmiş TEŞKİLATI –MAHSUSA görevlisi kişiden BERLİN’de hangi görevde bulunmuş Talat paşa ordayken bahsetmez başka bir Talat var küçük Talat ile konuşmasını devam ettirir.
En sonrada 1940 lı yıllar karaborsacılar falan der konuyu kapatır, hiç kimsede hiçbir şey anlamaz, acaba ne demek istedi.
Bunun sebebi kendi camialarına uzanan çok önemli bir konudur.
Birileri bunu açsa bu kişiler televizyonlarda bu konuları kapatabilmek için her türlü psikolojik harekatı yapar.
2013 yılında sayın CEM KÜÇÜK beyin KOMPLO TEORİSİ programında GAFFAR OKAN suikastını ve o yıllardaki diğer diğer suikastları ve cinayetlerle ilgili konuları anlattım.
O yıl sayın KÜÇÜK ülkemizdeki üst akılla ilgili tarihinde ülkemizde hiç kaleme alınmamış konuları yazdı.
Tabi zaman geçince arkadaşları ile birlikte fikirler değişti bu konulara gerek olmadığı düşüncesi ile olsa gerek. Bütün TÜRKİYE beni kaçırılmış ararken bir tane kalem oynatmadı yayınlarında rica edenler olmuş bahsetmedi.
Her halde bir GURUP vardı.
ABD yapımı komplo teorisi filmindeki ÜST AKLI oynayan PATRİC STEWARD o kadar iyi bulmuşlar sanki tüm NATO ülkelerinde standart yüz ve kişilik tiplemesi var.
Emin beyin 1940 lı yıllarda geveleyerek karaborsacılar diye adlandırdığı kişiler aslında söyleyemiyor ,o dönemdeki TAPINAK ŞÖVALYESİ ve onun gurubu.
Demokrat parti döneminde bu işler 1960 darbesi ile asılan rahmetli FATİN RÜŞTÜ ZORLU beyefendiye kadar gidiyor.
Maşallah hiç kimselerden korkmayan bu bizim MİLLİ camialarımız bu konular ortaya geldiğinde süt dökmüş kediye dönüyorlar.
Hepsi aslında neyin ne olduğunu 7 şubat 1983 tarihinden aralık 2009 tarihine kadar ne olduğunu biliyorlar.
Ülkemizde DERİN ABD ve İNGİLTERE devleti gücünü çok iyi kullanan bir yapı sayın CEM KÜÇÜK beyin dediği gibi bir gurup ülkemizdeki iç denge güçlerini muazzam bir ustalıkla kullanarak tarihin en büyük suçunu oluşturarak akla hayale gelmeyecek hadiseleri gerçekleştirmiştir.
Türkiye’li zekasını muhteşem kullanmış bir küçük yapı tek hataları var kendilerine çok güvendiklerinden düğünlere ve cenazelere toplu gidiyorlar, rakipleri bunu kullanıyorlar ve birbirleri ile savaşıyorlar ondan sonra.
Sayın CEM KÜÇÜK beyle yaptığımız programda bir üçgenden bahsetmiştim bunun imha olması gerekli ülke bekası için demiştim.
15 temmuz 2016 tarihinden bir yıl sonra YENİ ŞAFAK gazetesi FETÖ(FETTULLAH GÜLEN) masonluk belgesini baş sayfa basmıştı.
Genel yayın yönetmeni sayın İBRAHİM KARAGÜL sandık lekeli olan bu belgeler sayın KARAGÜL beyin eline nasıl ulaşmıştı.
Gazeteci kaynağını hiçbir zaman açıklamaz ama ben biliyorum o dostu beni çok yakından tanıyor ve aynı locanın üyesi bir kişinin eliyle kendisine ulaşıyor.
Ben mason olmadım ama bu localar içinde kaynaklarım oldu, bu dostlarım çokta şahsımı özel bilgilendirdiler.
İçlerinde gayri Müslüm olanlarda var.
Tabi bu gurubun yurt içinde ve dışında şahsıma ve aileme yaptıkları yıpratıcı sabotajlar ve örtülü operasyonlarla ailece çok zor duruma düştük.
Şehit gazeteci APTİ İPEKÇİ beyin yakınları menfur cinayetten sonra maddi manevi çok zor günler geçirmişler gazeteci bir hanımefendi röportajında dinlemiştim aile dostları olarak anlatmıştı.
ERGENEKON davası sanığı ADLİ TIP uzmanı rahmetli Ümit Sayının mahkemeye söylediği bir söz vardı.
Muhteşem cinayetler işleyerek olayları kapatmak. Kendisini ADLİ TIP ENSİTÜSÜNDE bir dostum vasıtası soruşturdum olumsuz bilgiler aldım. Ama kendisi mason ve mahkemeye bu konuda bilgiler vermiş.
Evet kimsenin tarihi olarak dillendiremediği aslında hepsinin bir saadet zinciri oluşturdukları için konuşamadıkları içinde dehşetengiz suç dosyaları ile dolu olan herkesi yanına çekebilen bir oluşum maalesef.
Gerçek Özgürleştirir, umarım bu ülkede bir gün gerçek suçlular meydana çıkar bizim gibi zulüm gören insanlarında ne olduğu nitelikli suç işleyenlerin hepsi ortaya çıkar.
Hayırlı ramazanlar olsun bol bereket iftarlarınız ve sahurlarınız olsun.
SAYGILARIMLA,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.