Perşembe-Cuma İddaa Tahminleri


455-Kazakistan-İskoçya Tahmin: 2.5 Alt 1.40

Uluslar liginde kendi grubunu lider bitiren İskoçya Avrupa Şampiyonası elemelerine kadroda büyük bir revize yaptı bu revizenin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğu tartışılır.İki takımın karşılaşmasında fiziksel mücadelenin yüksek olacağını düşündüğümden ,hava şartları ve suni çimde oynanacağıda göz önünde bulundurulursa az gollü bir maç olur.

469-Avusturya-Polonya  Tahmin:Kg Var 1.55

Avusturya evinde ki maçlarda iyi oynayıp ,iyi skorlar alıyorlar.Polonya’nın ise hücum hattında çok tecrübeli isimleri var Lewandowski,Milik ve Piatek.Seyir açısından zevkli bir maçın bizi beklediğini düşünüyorum.İki takımında gol yollarında başarılı olduklarından iki takımında gol atacağını tahmin ediyorum.

470-Belçika-Rusya  Tahmin: Ms H1  1.60

Rusya Dünya kupasında ev sahibi avantajını ve fiziksel gücünü kullanarak Çeyrek finale kadar çıktı.Rusya’da sezonun 2.ci yarısı  3 hafta önce acıldı 3 aylık bir ara sonrasında.Kadroda bulunan çoğu oyuncunun Rusya liginden çağrıldığını görüyoruz .Oyuncuların kondisyon eksiklerini de göz önünde bulundurursak,Belçika gibi geniş ve kaliteli kadroya sahip bir takımla deplasmanda baş edemeyeciğini düşünüyorum. Ev sahibi taraftarı önünde rahat kazanır.

471-Hırvatistan-Azerbaycan Tahmin: Ms 1 1.30

Hırvatistan Dünya kupasında finale çıkarak çoğu futbolseverin sevgisini ve takdirini kazandı. Azerbaycan yeni yapılanmaya gitti yeni teknik direktörle birlikte genç oyuncular çağırıldı milli takıma. Tecrübesiyle Hırvatistan’ın ilk eleme maçında zorlanmadan 2 ya da daha fazla farkla galibiyete ulaşacaktır.

472-Makedonya-Letonya Tahmin: 2.5 Alt 1.45


Makedonya Uluslar liginde lider oldu grubunda kadro olarak Letonya’dan da daha güçlü ama Letonya’da Uluslar liginde karşılaştıkları takımlar kadar kötü takım değil.Letonya’nın buradan 1 puan almak için oynayacağını düşünüyorum bunun içinde direneceklerdir.Letonya’nın son 6 maçının 5’i alt bitmiş gene alt biteceğini düşünüyorum.


475-K. İrlanda-Estonya Tahmin: Ms 1  1.30


Kuzey İrlanda Uluslar liginde aldıkları sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı ama artık eleme maçları başlıyor ilk maçı Estonya ile oynaması şans .Estonya herhangi bir hücum varyasyonu olmayan ,kapanan ve duran toplardan gol atmaya çalışan bir takım. İrlanda kadrosundaki uzun süre birlikte oynayan tecrübeli isimlerle taraftarı önünde galibiyete ulaşacaklarını düşünüyorum.

100-Arnavutluk-Türkiye Tahmin: Ms 2  1.90


Milli takımımız yeni teknik direktörümüz Şenol Güneş’le ikinci döneminde ki ilk maçına çıkacak.Milli takımın başında yerli hoca olmasının yabancı hoclara göre daha faydalı olduğunu düşünüyorum.Şenol Güneş’te Türk hocalar arasında en başarılılarından.Kadro seçiminde de tecrübeli oyunculara yer vermesinin de böyle maçlarda avantaj olduğunu düşünüyorum.Kadro kalitemizle deplasmanda da olsa Arnavutluğu yenecek güçteyiz.

492-Moldova-Fransa  Tahmin: Ms 2  1.25


Fransa Euro 2016 da finale kadar çıkmıştı finalde oyuncularının genç ve tecrübesiz olmasından ötürü Portekiz’e kaybetmişti.2018 Dünya kupasında bu sefer finalde Hırvatistan’ı yenerek Dünya Şampiyonu oldu ve o kadro her geçen gün daha büyük başarılara kucak açacak gibi duruyor.Euro 2020 Avrupa elemelerinde ilk maçını kendinden çok daha zayıf bir takımla oynayacak herhangi bir sürpriz olağını sanmıyorum hücumdaki hızlı ve etkili forvetleriyle handikapı rahat aşacaktır.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.