Pazar-Pazartesi İddaa Tahminleri

140-Akhisarspor-Kayserispor Tahmin:Ms 2  1.80

Akhisar küme düştükten sonra bütün motivasyonun Türkiye kupası finaline cevirmişti ama orda da istediği sonucu alamadı ve önemli iki oyuncusu bu maçta cezalı duruma düştü.

Kayseri ise 4 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta evinde Kasımpaşa’yı yenerek bitirdi.

Kayseri son haftalarda kaybettikleri puanlarla ligde Avrupa’ya katılma hakkını kaybetti ama moralsiz ve ligden düşen Akhisar’ı deplasmanda yenebilecek güçteler.

141-Bursaspor-Göztepe Tahmin:2.5 Alt 1.40

İki  takım içinde beklenen maç geldi galibiyete daha çok ihtiyacı olan taraf Bursaspor.Göztepe buradan en kötü beraberlikle ayrılmak ve 1 puanlık avantajını korumak isteyecektir önemli eksikleri olsa da Göztepe’nin iki takımında bu maçta çok konsantre olacağını ve defansta açık vermemeye çalışacaklarını düşünüyorum.

İki takımında hücum hattı zaten güven vermiyor diyebiliriz.Unutmamak gerekiyor ki Göztepe’nin son 3 maçı çok gollü geçmiş olsa da ondan önceki 7 maçı alt bitti ligde.Gene bu maçın da alt biteceğini düşünüyorum.

460-Banik Ostrava-Slavia Prag Tahmin:Ms 2  1.45

Slavia Prag Şampiyonluk grubunu da lider bitirmek için avantajlı durumda ve 2. olan  Viktoria Plzen’le arasında 4 puan fark var.

Banik Ostrava Şampiyonluk grubundaki 6 takımdan en zayıf olanı diyebiliriz. Slavia Prag Slovan Liberec deplasmanında puan kaybettikten sonra ikinci kez hata yapıp bu deplasmanda da puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

143-Alanyaspor-Rizespor Tahmin:Kg Var  1.30

İki takımda son haftalarda kaybettikleri puanlarla Avrupa yarışının gerisinde kaldı ama oynadıkları güzel futbol bozulmadı iki takımda hücumsal anlamda çok başarılılar ama hücum oynadıklarından dolayı savunma hattında zaaf verebiliyorlar bu da maçlarının bol gollü ve zevkli geçmesini sağlıyor. İki takımında gene hücumu düşüneceğinden karşılıklı gol var bahisi çok mantıklı geliyor.

144-Galatasaray-Başakşehir Tahmin:Ms 1  1.60

Ligin kader maçına geldik artık kazananın şampiyon olacağı maç ,beraberlik durumunda avantaj Galatasaray’da olmasına rağmen taraftarının itici gücüyle Galatasaray’ı daha avantajlı görüyorum.

Başakşehir ,Epureanu’nun eksikliğini sadece defansta değil hücum anlamında da çok arıyor ileri çok iyi top çıkaran defans olduğundan ve skor katkısı olduğundan son haftalardaki puan kayıplarının en büyük sebeplerinden biri olduğunu düşünüyorum. Galatasaray kazanıp Şampiyonluğunu garantiler.

527-Legia Varşova-Zaglebie Lubin Tahmin:Ms 1  1.35

Legia Varşova’nın artık kazanmaktan başka şansı yok son haftalarda kaybettikleri puanlarla liderin 2 puan gerisinde 2. sırada.Lubin ise herhangi bir amaçı yok Şampiyonluk grubunda ondan dolayı güven vermese de Legia 3 haftalık galibiyet hasretini kendine göre daha zayıf olan Lubin karşısında sonlandırıp liderlik için kalan haftalarda savaşacağını düşünüyorum.

584-Los Angeles Galaxy-Colorado Rapids Tahmin: Ms 1  1.35

Los Angeles Galaxy çok iyi başladığı sezonda son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle maç eksiğiyle liderle arasındaki puan farkı 8’e çıktı.

Colorado ise ligde oynadığı 11 maçta sadece 2 beraberlik alabildi ve 9 maçı kaybetti.Los Angeles için artık bir çıkış maçı olabileceğini düşünüyorum.Kazanarak moral bulabileceği maç olacaktır.

148-Erzurumspor-Fenerbahçe Tahmin:Kg Var 1.35

Erzurumspor içerde oynadığı maçlarda rakip takımları gerçekten zorlamayı başarıyor ve ligde düşmemek için mücadele ettiğinden bu maçta 3 puan istiyor.

Fenerbahçe ise ligin son haftalarına doğru performansını arttırdı ve son oynadığı 2 maçıda kazanıp düşme hattından cıktı ve şimdide ligi daha üst sıralarda bitirmek için mücadele ediyor ve çok moralliler.İki takımında gol atabileceğini düşünüyorum bu müsabakada.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.