Pazar Pazartesi İddaa Tahminleri

127-Kayserispor-Kasımpaşa Tahmin: Ms 1 2.00

İki takımda ligde herhangi bir amacı olmadığından son haftalarda vasat oynuyorlar ve bu da son 4 maçta 1 puan çıkarma sebeplerini açıklıyor. Kayseri spor evinde son 4 maçtır kazanamıyor ama bu maçlar Beşiktaş, Başak şehir, Ankaragücü ve Alanya spor bu 4 takımında ligde amaçları vardı bu doğrultuda oynadılar.

Bu sefer Kasımpaşa’yla oynayacak ve onlarında herhangi bir hedefi olmadığından ve eksikleri fazla olduğu göz önünde bulundurulursa Kayseri galibiyeti denene bilinir.

128-Konyaspor-Trabzonspor Tahmin: 3.5 Alt 1.25İki takımda son lig maçında 6 gol çıktı ama bu oynadıkları takımlarla alakalıydı. Trabzonspor son zamanlarda deplasmandaki maçları içerdeki maçlarına oranla daha kısır geçiyor.

Konyaspor ise tam savunma takımı , Trabzonspor ilk 3 için mücadele ettiğinden disiplinli oynayacaktır maçta erken bir gol olmadığı sürece bu maçta 4 gol çıkmayacağını düşünüyorum.

129-Brighton-Manchester City Tahmin: Ms 10ç  2.18 Manchester City son iki haftada çok zorlansada 1-0 kazanmayı bildi ve Şampiyonluk avantajını kaybetmedi artık şampiyonluk maçına çıkıyor takım bu motivasyonla bu maça hazırlanmıştır ama son haftalarda zorlanırken eski maçları erkenden koparan City’yi seyredemedik.

City’nin kazanma ihtimali yüksek ve Şampiyon olma ihtimali yüksek olsa da Brighton son 2 hafta oynadıkları takımlar gibi iyi savunma yapan takım olduğundan dolayı yenilse bile 2 fark yemeyeceğini düşünüyorum.

131-Crystal Palace-Bournemouth Tahmin: Ms 1  1.60 İki takımında ligde herhangi bir amacı olmamasına rağmen, ligi son haftasına kadar kafalarında bitirmediler ve sürpriz sonuçlara imza attılar.

Bu iki takımın karşılaşmasında üst mantıklı geliyordu ama Bournemouth’un eksiklerini gördükten sonra Crystal Palace’in kazanma ihtimalini daha yüksek görüyorum.562-Luzern-Grasshopper Tahmin: Ms 1  1.40Luzern son maçta Lugano deplasmanında yenilince Avrupa kupalarına katılma avantajını Lugano’ya kaptırdı.
Grasshopper bu sene ligde gerçekten çok kötü durumda ve ligde sonuncu. Son 8 haftada 7 beraberlik aldı ama son maçta yenildiği gibi hedefi olan Luzern’e de yenileceğini düşünüyorum.

140-Eintracht Frankfurt-Mainz Tahmin:Ms 1  1.40Frankfurt ligde son 3 haftada puan kaybetmesine rağmen ligde hala 4’üncü ve Şampiyonlar ligine katılmak için hala diğer takımlara göre avantajlı.

Haftaiçi Chelsea’ye penaltılarla elenerek Uefa finaline kalamadı ama bir an önce tekrar lige konsantre olması gerekiyor ligde son 2 hafta kaldı ve avantajını korumak için galibiyetten başka şansları yok.

Frankfurt yorgun olsada bu maçı alabilecek kalitede.142-Başakşehir-Ankaragücü Tahmin:Kg Var 1.70Başakşehir son haftalarda kaybettikleri puanlarla tamamen avantajı Galatasaray’a kaptırdı.

Üst üste gelen puan kayıpları takımın biraz motivasyonunu düşürdü oynadıkları sistemde oyuncuların hata yapmalarına sebep oldu ama daha hiçbir şey bitmedi önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanına gitmeden önce bu maçta herhangi bir telafi yaşamaması gerekiyor.

Ankaragücü ise son haftalarda gerçekten güzel futbol oynuyor ligin en iyi kontra atak oyunu oynayan takımlardan biri diyebiliriz Başakşehire mutlak galibiyet ararken hızlı bir atakla gol atabilceğini düşündüğümden ve Başakşehir’in oranının düşüklüğünden karşılıklı gol var’ı tercih ediyorum.

156-Bologna-Parma Tahmin:Ms 1  1.65 Bologna, Juventus’a iç sahada kaybettikten sonra içeride oynadığı 4 maçıda kazanmayı bildi. Parma ise son 8 haftada galibiyet görmedi ve son 5 maçı berabere bitti.

İki takımında ligde herhangi bir amacı olmasa da Parma’nın çok önemli eksikleri bulunuyor ev sahibi bu avantajı kullanır ve iç sahadaki galibiyet serisini 5’e çıkartır diye tahmin ediyorum.

157-Beşiktaş-Alanyaspor Tahmin: 2.5 Üst 1.40 Beşiktaş, Galatasaray derbisinde aldığı mağlubiyetten sonra Şampiyonluk ihtimalini imkânsız hale getirdi ama ligi 2’nci bitirmek için kalan maçlarında hata yapmadan galibiyetler almak istiyor.

Alanyaspor geçen hafta içeride oynadığı Konya maçında aldığı yenilgiyle 5’incilik için ağır yara aldı ama buradan 1 puan işlerini yaramadığını bildikleri için açık oynayacaktır. Bu açık oyun sonucunda bol gollü ve zevkli bir maçın bizi bekleyeceğini düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.