Paylaşımları tepki toplayan Kanye West özür diledi

Paylaşımları tepki toplayan Kanye West özür diledi

Yakın bir zamanda adını "Ye" olarak değiştiren ünlü Raoçi Kanye West, çok sayıda eleştiriye yol açan antisemitik sözleri nedeniyle Yahudi toplumundan özür dileyerek affedilmesini istedi ve sözleri nedeniyle pişman olduğunu söyledi.

Rapçi Kanye West antisemitik sözleri nedeniyle Yahudi toplumundan özür diledi. Reuters'ta yer alan habere göre, artık "Ye" adını kullanan rapçi, geçen yıl sosyal medyadaki paylaşımlarıyla öfke uyandırmıştı.

Yahudi toplumu tarafından kutsal sayılan Davut Yıldızı içinde bir gamalı haç sembolü paylaşan West, Adolf Hitler'i de övmüştü.

West yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

* Planlanmamış bir taşkınlık için Yahudi toplumundan içtenlikle özür dilerim. .... Amacım incitmek ya da saygısızlık etmek değildi ve neden olmuş olabileceğim herhangi bir acıdan dolayı çok pişmanım.

* Gelecekte daha fazla hassasiyet ve anlayış sağlamak için kendimden başlamaya ve bu deneyimden ders çıkarmaya kararlıyım. Affetmeniz benim için önemli ve kendimi onarmaya ve bir olmaya adadım.

Olay sonrası Kanye West'in birçok marka ile olan sözleşmeleri feshedilmişti. Paylaşımı sonrası da sosyal medya hesapları kısıtlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya