Pakistan Göçmenlerine Güvence Paketi

Pakistan Göçmenlerine Güvence Paketi

Pakistan Başbakanı Imran Khan,denizaşırı Pakistanlılar için bir teşvik paketi hazırlanacağını,göç eden vatandaşların paralarının yasal kanallar aracılığıyla kendilerine havale edileceğini açıkladı.

Pakistan Başbakanı Imran Khan, Cuma günü denizaşırı Pakistanlılar için bir teşvik paketi hazırlanacağını,göç eden vatandaşların paralarının yasal kanallar aracılığıyla kendilerine havale edileceğini açıkladı.

Başbakan, denizaşırı Pakistanlılar'ın durumunu görüşmek için gerçekleştirdiği ‘yoğun toplantıdan’ sonra, 'hükümetin denizaşırı vatandaşların karşılaştığı bütün engelleri ve prosedürel sorunları kaldıracağını' söyledi.

“Havale akışını, bankalar kanalıyla,$20 milyar dolardan en az $30 milyara belki de $40 milyar dolara çıkaracağız.” dedi.

Pakistan'dan göç eden vatandaşların Pakistan'daki mal varlıklarının,gayrimenkul ve topraklarının tamamen devlet koruması altına alınacağını söyledi.

Kendi vatanlarından göç eden Pakistanlılar için Pakistan hesaplarında kalan paraları ve mafyalardan zarar gören toprakları büyük sorun oluşturuyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler