Öztürk Yılmaz, TRT’nin 10 dk.’lık yayınına katılmadı! İşte neden…

Öztürk Yılmaz, TRT’nin 10 dk.’lık yayınına katılmadı! İşte neden…

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, TRT’nin siyasi partilere verdiği 10 dakikalık süre hakkında flaş bir açıklamada bulunarak tepki gösterdi.

Seçimler öncesinde TRT önünde açıklama yapmasına rağmen TRT’de haber olamayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 14 Mayıs seçimlerine giren partiler için TRT’nin verdiği 10 dakikalık propaganda yayını hakkında açıklama yaptı.

HÜKÜMETİN BORAZAN BAŞI; TRT!

“Ben bu TRT’nin video çekimine gitmeyeceğim.” diyerek tepkisini açık bir şekilde ortaya koyan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “TRT bizim vergilerimizle kurulmuş bir kurum ama bize karşı işliyor ve hükümetin borazan başılığını yapıyor. 365 günün 365 günü hükümete çalışan TRT haricinde çıkmadığım bir basın kuruluşu kalmadı çünkü orası AKP’nin bir kurumu olmuş.” dedi.

TRT’YE SERT SÖZLER!

Öte yandan, “TRT’nin bu yaklaşımını kınıyorum.” diyen Yılmaz, “TRT ve Anadolu Ajansı hiçbir zaman doğru bir tavır sergileyemedi. Bence Erdoğan’ın ile muhalefetin kurguladığı medya bakış açısının hiç birbirinden farkı yok. İkisi de işine gelmeyeni yasaklıyor.” İfadelerini kullandı.

TRT SANA İHTİYACIM KALMADI

Öztürk Yılmaz’ın açıklamalarının devamı şöyle:

Yenilik Partisi olarak TRT’nin bu yayınına katılmayacağız. TRT, benim sana ihtiyacım kalmadı, sen yanlış yerdesin, başındaki adam da yanlış yerdedir. İnşallah sizden bu hesabı soracağız çünkü sen 365 günde Erdoğan’ın yalakalığını, borazan başılığını yapıyorsun, AKP’nin şakşakçılığını yapıyorsun sonra geliyorsun seçim ortamında 10 dakika süre veriyorsun. Güya ben bu vermiş olduğun 10 dakikalık yayına katılınca sen görevini yapmış olacaksın. Kabul etmiyorum.

SEÇİMDEN BİR GÜN ÖNCE AÇIKLAYACAĞIZ

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı seçimindeki partinin kararı hakkında açıklama yapan Yılmaz, “Bugün iktidar da aynı, muhalefette aynı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 40, Devlet Bahçeli 40, Kemal Kılıçdaroğlu 40, Meral Akşener 40 yıldır siyasette. Uyanık olalım, Yenilik Partisi’ne oy verelim, pusulada 10.sıradayız. Yenilik Partisi’ne damga vurulsun, vicdanlar rahat olsun. Bu ülke bizim, ülkeye sahip çıkmak lazım. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuru yapacaktık fakat saldırı oldu, boğazım kesilmek istendi, 6 yerden bıçak darbesi yedim. Saldırı ile adaylığım önüne geçilmiş oldu. Kukla bir muhalefet var, bu millet 15 Nisan’da kandırıldığını anlayacak. Bu muhalefet işe yaramaz. Cumhurbaşkanlığı’nda kime oy vereceğimiz konusundaki kararımız için ‘Ehven-i şer’ derler diyorum. Seçimden bir gün önce kararımızı açıklayacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler