ÖZTÜRK YILMAZ REST ÇEKTİ! HODRİ MEYDAN! GELSİNLER KONUŞALIM

ÖZTÜRK YILMAZ REST ÇEKTİ! HODRİ MEYDAN! GELSİNLER KONUŞALIM

CNN Türk canlı yayında Fulya Kalfa’nın sunduğu CNN TÜRK Masasında Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Türkiye’nin gündemine oturan konularla ilgili olarak CNN Türk canlı yayında Fulya Kalfa’nın sunduğu CNN TÜRK Masasında ateşli bir açıklama yaptı.

ERDOĞAN’I BAŞTA TUTACAK BU SİSTEMİN YIKILMASI GEREKİR. BİZ YAPACAĞIZ!

Genel Başkan Yılmaz açıklamasında şuanda adı Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile konuşulan isimlere rest çekerek bu kişilerin kim olduğunun konuşulması gerektiğini aktardı. Öte yandan Yılmaz, “Cumhurbaşkanı aday olacak kişilerin enerji konusunda, ilaç konusunda projesi ne? Bu sorunları nasıl aşacaklar açıklasınlar. Ben iddialı biriyim. Erdoğan’ı başta tutacak bu sistemin yıkılması gerekir. Biz yapacağız.” dedi.

VAN PATLAMA NOKTASINA GELMİŞ!

İktidara ve muhalefet hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yılmaz, “İktidarda, muhalefet de bu düzenin devam etmesini istiyor. Ben 5 gündür Van’daydım. Daha öncesinde Ardahan, Iğdır ve Ağrı’yı gezdim. Vatandaşların gündemini yakından incelediğimde şuanda patlama noktasına geldiğini gördüm. Van patlama noktasına gelmiş.” dedi.

ekran-goruntusu-2021-08-21-215911.jpg

GELSİNLER KONUŞALIM

Öte yandan Cumhurbaşkanı adayları ile ilgili yapılan açıklamalara Genel Başkan Yılmaz, “Cumhurbaşkanı aday olmak isteyenler enerji konusunda ne düşünüyor? Enerji projeleri var mı? İlaç sektörü ile ilgili ne yapacaklar? Şuanda TBMM’de 13 parti var. 13 Parti temsilcileri gelsinler konuşalım. Cumhurbaşkanı adayları kimdir, nedir? Gelsinler onlar da konuşsunlar, biz de konuşalım. Asıl mesele bu.” ifadelerini kullandım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler