Öztürk Yılmaz defteri gösterip açıklama yaptı! Herkesi şok edecek!

Öztürk Yılmaz defteri gösterip açıklama yaptı! Herkesi şok edecek!

“Bugünlerde herkes not alıyor” diyerek bir video yayınlayan Yenilik Partisi ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Öztürk Yılmaz, yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

“Biz dışişlerindeyken “I am taking the note of” diye başlardı. Şimdi oradan araklanılmış ve herkes not alıyor.” diyen Yenilik Partisi ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Öztürk Yılmaz, “’Vakti, zamanı gelince defter açılınacak’ deniliyor. Aslında benim de bir defterim var hem de kırmızı ve ben de not alıyorum. Vakti zamanı gelince ben de bunu açmayı düşünüyorum” İfadelerini kullandı.

İMAR BARIŞI DEĞİL İMAR CİNAYETİ

Öztürk Yılmaz, defterine not aldığı bilgiler hakkında açıklama yaparak, “Bu defterde imar barışını müjde olarak sunan kişinin ismi ve soyismi yazıyor. Hatay’da, Malatya’da ve Kahramanmaraş’ta imar barışı ile ilgili yapılan açıklamalar var. Aslında imar barışı değil imar cinayetiyle ilgili.” şeklinde konuştu.

BİZE PARMAK SALLAYANLARA BİZ DE BU DEFTERİ AÇAR GÖSTERMİŞ OLURUZ

1999 depreminden sonra toplanan yaklaşık 210 milyar TL’nin deprem paraların nasıl harcandığının ve nerelere gittiğinin defterinde yazdığına işaret eden Yılmaz, “Bunlarla ilgili bu defterde sorular var. En son toplanan ve 115 milyar TL olduğu söylenen yardımla ilgili bu yardımların da gerçekten depremzedelere gidip gitmeyeceği ve bunların nasıl bölüştürüleceği, hangi projelere, ihalelere, kimlere yakın şirketlere gideceği ve depremzedelerin bunlardan ne kadar faydalanıp faydalanamayacağı hakkında not var. Vakti zamanı gelince bize parmak sallayanlara biz de bu defteri açar göstermiş oluruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler