ÖZTÜRK YILMAZ CANLI YAYINDA TARİHİ AÇIKLADI! TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDE BİR İLK OLACAK!

ÖZTÜRK YILMAZ CANLI YAYINDA TARİHİ AÇIKLADI! TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDE BİR İLK OLACAK!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, katıldığı canlı yayın programında Yenilik Partisi’nin Türkiye gündemini açıkladı. Öte yandan Genel Başkan Yılmaz, herkesin merakla beklediği tarihi açıkladı.

Türkiye’de yeniliğin öncüsü olmak için vatandaşların ve gönüllülerin desteği ile kurulan ve il, ilçe teşkilatlanmalarıyla çok kısa sürede büyüyen Yenilik Partisi’nin Türkiye gündemi hakkında Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, katıldığı canlı yayın programında merakla beklenen büyük kongre tarihini duyurdu.

13 KASIM’DA HERKESİ BEKLİYORUZ!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalar yapan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Yenilik Partisi olarak şu anda seçimlere katılmak için gerekli olan il teşkilat sayısını çok fazla aşmış bulunuyoruz. 13 Kasım tarihinde minimum 50 tane ilde gerçekleştirmiş olduğumuz il kongrelerinin ardından büyük kongremizi yapacağız. Biz yeni kurulan bir parti olmamıza rağmen gerçekten zorlu bir süreci başarıyla atlattık. Sokakta başladığımız partileşme sürecimizde şimdi bütün kentlerde örgütlenmiş bir parti olarak büyük kongre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

KİTLE PARTİSİ OLARAK KONGREYE GİDİYORUZ

“Hiçbir tarafa bağlı olmadan Türk milletinin özünü, nüvesini teşkil eden bir oluşum çıkardık.” diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Her kesimden vatandaşın olduğu kitle partisi olarak kongreye gidiyoruz. 13 Kasım'da sizleri de bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

KASIM AYINDA GÖRÜLMEMİŞ BİR KAMPANYA BAŞLATACAĞIM

Genel Başkan Öztürk Yılmaz, “Cumhur ittifakı, Millet ittifakı veya yeni partilerin oluşturacağı bir ittifak konuşuluyor. Şimdi Yenilik Partisi bu ittifaklara karşı mesafesi nedir?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

Biz bu ittifaklara partimizi kurduğumuz ilk günden itibaren mesafeliyiz. Biz aldığımız karar doğrultusunda ittifaklarda yer almayacağız çünkü Cumhur İttifakı'nın da Millet ittifakı denen ittifakında Türkiye'ye sorun teşkil ettiğine inanıyorum. Yani bunlar çözüm değil, sorun ürettiler. Biz bu sorun üreten partilerle herhangi bir şekilde aynı tabloda aynı karede yer almak istemiyoruz. Biz millete yeni bir gündemle gideceğiz. Milletin gündemiyle partimizi şekillendiriyoruz çünkü biz sokakta kurulmuş bir partiyiz. Yani biz böyle otel odalarında lüks içinde ve çantalarla gelen paralarla içeriden, dışarıdan, oradan buradan gelenlerle kurulan bir parti değiliz. Onun için bu sistemi a'dan z'ye değiştirmek için Kasım ayı itibariyle korkunç bir kampanya yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin görmediği bir kampanya başlatacağım. Bakın bir daha söyleyeyim, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir kampanya başlatacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler