Öztürk Yılmaz: Bu seçim masa başında daha önce sonuçları ve oranları belirlendikten sonra yapılmıştır

Öztürk Yılmaz: Bu seçim masa başında daha önce sonuçları ve oranları belirlendikten sonra yapılmıştır

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, sosyal medya hesapları üzerinden dikkat kritik açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yılmaz, yaptığı son açıklamada, “Bu seçim masa başında daha önce sonuçları ve oranları belli olduktan sonra yapılmıştır.” dedi.

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Meclis’te olup da teröre terör diyemeyen, Hizbullah terör örgütü diyemeyen, PKK’ya terör örgütü diyemeyen, bayrağımıza Türk bayrağı diyemeyen insanların yemin yapmadan önce “PKK bir terör örgütüdür”, “Hizbullah bir terör örgütüdür” ve bu bayrağın bu ay yıldızlı bayrağın adının da Türk bayrağı olduğunu deklare ettirmek gerektiğini söylemiştim. Son zamanlarda HÜDAPAR’ın yöneticileri hakkında çeşitli güzellemeler yapılıyor.” dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜ OLDUĞUNU SÖYLETMEK LAZIM

“Mutlaka yemin töreninden önce kesinlikle ve kesinlikle hem HDP’lilere PKK’nın terör örgütü olduğunu, hem HÜDAPAR’lılara Hizbullah’ın bir terör örgütü olduğunu söylettirmek gerekir.” diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Aksi takdirde yapacakları yemin, kağıt üzerinde kalacaktır. Onlar tamamen takiye yapacaklardır. Bir taraftan o yemini yapacaklar ama tam aksini de gerçekleştirmiş olacaklar. Yani takiyecidir bunlar. Siz bu insanlarla ilgili tedbir alın dedik. Eğer samimiysen meclisteki yemin töreninden önce bu işin halledilmesini sağlarsınız. Bu ülkenin değerleri var. Bu değerlere ihanet edecek ve şimdiden ihanet etme hazırlığında olan bu gruplara kesinlikle kırmızı çizgilerimizi çiğnetmemek lazım. Bunlara bu yeminleri yaptırmadan önce PKK bir terör örgütüdür. Hizbullah bir terör örgütüdür. Bu bayrağın adı da Türk bayrağıdır dedirtmek lazım.” İfadelerini kullandı.

SEÇİM ADİL VE ÖZGÜR DEĞİLDİR

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın açıklamalarının devamı şöyle:

Nereye gidersem gideyim halkın üzerine ölü toprağı serilmiş. Neden? Çünkü seçimden önce bekledikleri ve arazide gördükleriyle seçim sonuçları arasında bir uçurum gördüler ve şok oldular. Çünkü seçim sonuçları açıklandığında beklenenin tam tersi yaşandığına şahit oldular. Bu seçimler gayri meşrudur. Bu seçim adil değildir, özgür değildir. Oy hırsızlığı yapılmıştır ve daha da önemlisini söylüyorum. Bu seçim masa başında daha önce sonuçları ve oranları belli olduktan sonra yapılmıştır. Bakın o gece lütfen CNN Türk’ü açın izleyin hükümetin kanallarını izleyin ve muhalefetin kanallarını izleyin. Bakın önce şöyle bir kurgu yapılırdı. Önce Anadolu Ajansı verileri açıkladı sonrada hükümetin satın aldığı ANKA ajansı da sanki muhalefetmiş gibi açıkladıktan sonra YSK sonuçları açıkladı çünkü tezgah kurulmuştu. Sandıkların açılması ve sonuçlar yüzde 90’ a gelince ve artık sonuçlar değişmeyince YSK’nın nasıl oluyorsa verileri açıklananlarla örtüşmüş oldu. Ben bu oyunu dışarıda 5 bin defa izledim. Görevim gereği bir büyükelçi olarak Orta Asya’da, Latin Amerika ülkelerinde, Afrika ülkelerinde, Ortadoğu’da izledim. Sandıklar açılmadan önce sonuçlar belirleniyor.

O GÜN PARTİM VE BENİM HAKKIMDA KARAR VERİLDİ

Seçim sonuçları masa başında belirlenmiştir. Bizimle ilgili de aynı şey olmuştur. Yenilik Partisi ile ilgili, ben ne zaman ki Erdoğan’a parmak salladım. Ne zaman ki “erkeksen” dedim. “Musul konusunda benim karşıma çık” dedim ve ben bir hafta sonra bu ofisimde şehit etmek istediler. Boğazımı kesmek istediler ve ne zaman ki ben 11 tane ilimizin seçime girmesi oy pusulasında yer almasını engellendiği zaman YSK önüne gittim ve YSK’yı protesto ettim. O gün benim de itibarsızlaştırılmam seçime giren partiler içerisinde en sonuncu olarak gösterilmem daha o gün belirlendi. Ben inanmıyorum çünkü ben size somut örnekler sundum. İki örnek verdim Diyarbakır’dan ve Batman’dan iki örnek verdim. Oylarımızın yarısı gitmiş kimi kandırıyorsunuz ya siz? Allah aşkına siz kimi kandırıyorsunuz?

YENİLİK PARTİSİ’NE VE ÖZTÜRK YILMAZ’A DESTEK VERİN

Troller beni şikayet ediyorlar. Sanki ben burada adam kesiyormuşum gibi sürekli ihlal şeyleri geliyor. Halbuki ben burada bir hakaretim yok, bir şeyim yok, sürekli bana ikazlar geliyor, sosyal medya hesaplarımızı kapatmak istiyorlar. Zaten her yeri kapamışlar. Yani hükümetin hiçbir yerinde yer yok. Hiçbir yerde yerimiz yok. Muhalefet zaten ihvancılara yer veriyor. Sizden rica ediyorum, Twitter’da, Facebook’ta, Youtube’da ve Tiktok’da şu andan itibaren Öztürk Yılmaz adlı hesaplarımıza abone olun. Öyle bir noktaya gidiyor ki Türkiye’de belki de hiçbir yer bulamayacağız. Ölsek sesimizi duyuramayacağız. Yenilik Partisi’ne ve Öztürk Yılmaz’a destek verin ki yeniliği getirelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler