ÖZTÜRK YILMAZ BİR HAFTADA 2. DEFA KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

ÖZTÜRK YILMAZ BİR HAFTADA 2. DEFA KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

DevÇiftçi Projesi ve Modern Köy Projesini açıklayarak kırsal kalkınmaya büyük önem verdiğini ortaya koyan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara’da kurbanlık hayvan satışı yapan vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kurbanlık hayvan pazarını ziyaret eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a vatandaşlar ve kurbanlık hayvan satışı yapanlar sorunlarını anlatarak çözüm bulunmasını istedi.

BELEDİYE YER PARASI OLARAK 6 BİN 500 TL ALDI!

Kurbanlık hayvan satışı yapan vatandaşlar, bu yıl küçük baş kurbanlıkların 3 bin TL’den başladığını dile getirerek, “İnsanların kurban kesmesi için biz burada yağmurda hayvanlarımızla beraber kalıyoruz. Belediye burada bizden yer parası olarak 6 bin 500 TL yer parası aldı ama bize hiçbir hizmet sunmuyor.” dedi.

KURBANLIK HAYVAN SATIŞI KAMU HİZMETİDİR

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Ben tamamen sizin sesiniz olmak için çalışıyorum. Halkın yanında olmak için de Yenilik Partisi’ni kurduk. Kurbanlık hayvan satışı kamu hizmetidir. Belediyelerin bu kurban bayramı süresince ben kurbanlık hayvan satışı yapanlardan yer parası almaması gerektiğini düşünüyorum. “ ifadelerini kullandı.

BİZİM DERDİMİZE ÇARE BULUN

Bir başka kurban satışı yapan vatandaş ise, “Ben Kars’tan geldim ve harcadığım para, burada yapacağım satışı kurtarmıyor. Bizim derdimize bir çare bulun.” Diyerek Öztürk Yılmaz’dan yardım istedi.

YENİLİK PARTİSİ SORUNLARINIZI ÇÖZECEK!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Hayvan yetiştiricilerimizin sorunlarının çözümü ve çaresi nedir, biliyor musunuz? Et ithalatını yasaklamak, hayvancılıkta planlamaya geçmek, girdi fiyatlarını düşürmek, enerji kaynaklarını yerelleştirmek, dışa bağımlılığı kırmak gerek ama bunları yapmak için her şeyden önce kafa lazım fakat bu iktidarda bu kafa yok maalesef. Bu yüzden bunu düşünemeyen kafaların değişmesi lazım. Yenilik Partisi sizin sorunlarınızı çözerek bu kafalardan herkesi kurtaracaktır.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler