Öztürk Yılmaz Başkent Ankara'da esnafın derdini dinledi! Millet evine ekmek götürme derdinde!

Öztürk Yılmaz Başkent Ankara'da esnafın derdini dinledi! Millet evine ekmek götürme derdinde!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Başkent Ankara’da esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Öztürk Yılmaz'a ziyaret ettiği esnaflar, millet evine ekmek götürme derdine düştüğünü kimsenin alışveriş yapacak parasının kalmadığı

Ankara’da esnafa ziyaretinde bulunan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarına ortak oldu.

MİLLET EVİNE EKMEK GÖTÜRME DERDİNE DÜŞTÜ

Son zamanlarda en fazla darbeyi yiyen esnafın Öztürk Yılmaz'a yaptığı açıklama Türkiye gerçeğini bir kere daha gözler önüne serdi. İşlerin nasıl olduğunu soran Öztürk Yılmaz'a esnaf, "Millet ekmek derdine düştü. Kimse alışveriş yapamıyor. " şeklinde dert yandı.

BEN BİR MÜCADELENİN İÇERİSİNDEYİM

Bir çiçekçi ile sohbet eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, çiçekçinin kendisine CHP ile ilgili sözleri sonrasında yaptığı açıklamada, “CHP kim? Ben oraya gelmeden büyükelçiydim. Gördüklerim karşısında şok oldum ve ihraç oldum. Ben şimdi bir mücadele içerisindeyim. Benim tutturduğum yolda yanlış bir şey varsa beni eleştir ama ben artık ayrılmışım oradan. Halk ile birlikte halkın içindeyim. Hiçbir zaman koruma almam. Ama şu var, CHP’den hiçbir şey olmayacağını sen de biliyorsun.” dedi.

CHP’NİN İÇİNDE CIA VE FETÖ’CÜLER VAR

CHP’de dışarıdan gelip CHP’yi karıştıran CIA ve FETÖ’cüler olduğunu dile getiren Genel Başkan Yılmaz, “Benim bildiklerimi siz bilmiyorsunuz. Kılıçdaroğlu'nun bir özel danışmanı FETÖ'cü olduğu iddiası ile hakkında iddianame düzenlenen Enver Altaylı'nın iddianamesinde 1250 defa görüşme yaptığı ortaya çıktı. Bu görüşme sonucu ile darbeyi bildikleri aşikar bir şekilde belli oldu. Danışmanın 1. Numaralı FETÖ’cü ile telefon görüşmesi yapmış 15 Temmuz’dan önce. Bunlar 15 Temmuz’u da biliyorlardı, kimlerin ne yapacaklarını da biliyorlardı. Şuanda da onların ağızlarıyla konuşuyorlar çünkü milli değiller. Bunlar milli ve yerli değiller. Bunlar doğru olsalar ben yarın partiyi kapatıyorum onların yanında olurum diyecek adamım ama doğru değiller. Tayyip Erdoğan’ın önünü açtılar ve şimdi Erdoğan diktatörleşti. Tayyip Erdoğan bu ülkede ne kadar vatansever varsa darmadağın etti. Kurtuluş halk da kurtuluş biz de ve Yenilik Partisi’nde..” ifadelerini kullandı.

ELİNİZİ VİDANINIZA KOYUP CEVAP VERİN

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın esnaf ile yaptığı sohbettin devamı şöyle:
Siz yenilen bir adamın arkasından gider misiniz? Sen bu dükkanı defalarca batırmış kişiyi müdür olarak burada tutar mısın? Elini vicdanına koyup cevap verir misin? Buna sen müsaade eder misin?
CHP şuanda ulusal yapıyı dağıtacak olanlarla hareket ediyor. CHP, CIA ile FETÖ ile hareket ediyor. Doğu Perinçek’ten bir farkları kalmadı ki. Her türlü demokratik düşünceye saygı duyuyorum Türkiye’de başkalarının yaptığı gibi biz yapmamalıyız. İnsanların düşüncelerine hürmet etmeliyiz, sizin düşünceniz benim başımın tacıdır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler