Öztürk Yılmaz: 100.000 imza için destek istedi!

Öztürk Yılmaz: 100.000 imza için destek istedi!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Yenimahalle ve Kızılay ilçelerinde esnafları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında, vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, 100.000 imza için destek istedi.

13. Cumhurbaşkanı adayı Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara Yenimahalle ve Kızılay ilçelerinde ziyaretlerinde cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için vatandaşlardan 100.000 imza destek istediğini söyledi.

100.000 İMZA İÇİN HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ!

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, "Ankara'da esnafları ve vatandaşları ziyaret etme fırsatı bulduk. Onların sorunlarını dinledik ve çözüm önerileri sunduk. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olarak, en iyi şekilde bu süreci değerlendireceğiz ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız. Vatandaşlarımızdan ve halkımızdan 100.000 imza için destek bekliyoruz." dedi.

YILMAZ ESNAFLARIN VE VATANDAŞLARIN DERDİNİ DİNLEDİ

Öztürk Yılmaz, ziyaretlerinin devamının planlandığını ve diğer ilçelerde de esnafları ve vatandaşları ziyaret etmeyi hedeflediğini belirtti. Ayrıca Yılmaz, tüm Türkiye'nin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, vatandaşların güncel beklentilerini ve taleplerini en iyi şekilde anlamaya çalışacağını vurguladı.

TÜRKİYE’NİN MENFAATLERİNİ GÖZETEREK HAREKET EDECEĞİZ

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ziyaretlerinin ardından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin geleceği için birlikte çalışmaya ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızı, Yenilik Partisi'nin fikirleri ve projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için partimize davet ediyorum. Birlikte, adaleti, eşitliği ve gelişmeyi sağlamaya çalışacağız. Biz Yenilik Partisi olarak vatandaşların sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapmaya hazırız ve tüm Türkiye'nin menfaatlerini gözeterek hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

100.000 İMZA TOPLAMAMIZ LAZIM

Yılmaz’ın açıklamalarının devamı şöyle:
Yenilik Partisi, yenilik ruhu ile kurulmuştur. Türkiye yıpranmış ve şu anda baskı rejimi altındadır. Tüm bireyler tehdit altındadır, sosyal medya ve güç sahipleri tarafından da tehdit edilmektedir. Bu nedenle bizim bir duruş sergilememiz gerekir. Yenilik Partisi, diktatörlüğe meydan okuyor ve insanların haklarını savunmak için kuruldu. Partinin amacı rejimi değiştirmek ve kitlelerin haklarını koruyabilmektir. Mutlaka 100.000 imza toplamamız lazım. Ayrıca bizden bir de 1.000.000 TL para istiyorlar. Böyle bir adaletsizlik olabilir mi? Demokratik bir yarış istiyorsak bunun kaldırılması lazım. Erdoğan, eğer erken seçim kararı alınmazsa aday olamaz. Anayasaya göre çünkü 2 dönem seçilebiliyor eğer altlı masa önünü açmazsa Erdoğan aday olamaz. Eğer aday olursa anayasayı çiğnemiş olur biz de onun yolunu çiğneriz.
ADAY OLURSAK KURDUKLARI SİSTEMİ YIKARIZ
Türkiye'de Erdoğan'ın önünü açmak istemiyorlarsa altılı masanın mutlaka ve mutlaka hayır demesi lazım ve kesinlikle onun önünü kapatması lazım. Eğer biz aday olursak bütün kurmuş oldukları sistemi yıkarız. Çünkü biz kurdukları diktatörlük sistemine meydan okuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler