Özlenen Fenerbahçe’nin ayak sesleri!

Özlenen Fenerbahçe’nin ayak sesleri!

Sezon açılışını Avrupa’da yapan Fenerbahçe, yeni hocasına ve sistemine uyum sağladığını gösterdi. Henüz az bir süre geçmesine rağmen camia umutla doldu.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev enkazını 3-0'lık Slovacko zaferiyle kaldırdı. Jorge Jesus yönetimindeki ilk resmi maç galibiyeti alındı. Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'ne katılma yolunda önemli bir adım attı. Maçta baştan sona üstün olan, iyi futbol oynayan, güzel goller atan Fenerbahçe'nın göze çarpan artıları şöyle:

1- Jesus, çift forvetli sistemi takıma yerleştirmeye başladı. Lincoln'ün takıma oturması hücumu renklendirdi. Yeni transferler arasında eleştirilen isimlerden Arao ve Henrique de beğenildi. Emre Mor da ilk golünü atıp alkışlandı.

2- Bu sezon duran toplar rakiplerin çok canını yakacak. Takımda duran topları iyi kullanan Lincoln, İrfan Can, Joao Pedro, Emre Mor, Valencia ve Arda gibi önemli isimler var. Jesus da duran top organizasyonlarına büyük önem veriyor.

3- Fenerbahçe taraftarı, kısa sürede yeni hocaya ve takıma ısındı. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen camia kenetlendi. Sezon öncesi oluşan bu sinerji, yönetim, teknik heyet ve futbolcuları da mutlu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler