"Özil'e 6 milyon Euro birtakım müteahhitlerin kesesinden, 4 milyon Euro da bir TV patronunun cebinden verilecek"

"Özil'e 6 milyon Euro birtakım müteahhitlerin kesesinden, 4 milyon Euro da bir TV patronunun cebinden verilecek"

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak bir yazı kaleme ald

Altaylı, "Yapılan organizasyona göre Özil’e 6 milyon euro kamuya iş yapan birtakım müteahhitlerin kesesinden, 4 milyon euro ise bu transferde büyük emeği olan bir televizyon patronunun cebinden verilecek" dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 'İmece ile Özil' başlığıyla yayımlanan yazısında Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi sonrası yapılan açıklamalarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Bunlara çok güldüğünü ve 'aptal yerine konmanın çok hoşuna gittiğini' söyleyen Altaylı, "Arsenal’de yılda 16 milyon euro kazanan Mesut, Fenerbahçe’yi ve ülkesini o kadar seviyormuş ki, buraya 3 milyona gelmiş" dedi.

Özil'in daha önce kariyeri için Almanya Milli Futbol Takımı'nı tercih ettiğini ve yıllarca bu formayla top koşturduğunu ifade eden Altaylı, "Ani yükselen vatan, millet ve Sakarya aşkı ve damarlarında birdenbire sarı lacivertleşen kan beni çok duygulandırıyor" görüşünü dile getirdi. Altaylı, şunları kaydetti:

"Kimse kimseyi yemesin. Doğrudur, Fenerbahçe Mesut Özil’e 3 milyon euro verecek olabilir. Paranın geri kalanı Mesut Özil’e başka bir yöntemle aktarılacak ve bunu herkes biliyor.

Yapılan organizasyona göre Özil’e 6 milyon euro kamuya iş yapan birtakım müteahhitlerin kesesinden, 4 milyon euro ise bu transferde büyük emeği olan bir televizyon patronunun cebinden verilecek. Buna da uygun bir kılıf hazırlanacak. Anlayacağınız bir tür 'imece' ile Herr Özil getirildi. Yapabilene helal olsun da, umarım bu çabaya değer."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler