Özgür Özel'den Burcu Köksal Açıklaması
CHP lideri Özgür Özel, Sözcü TV yayınında Burcu Köksal'ın AKP’ye geçeceği iddialarına yanıt verdi.
CHP lideri Özgür Özel, Sözcü TV yayınında Burcu Köksal'ın AKP’ye geçeceği iddialarına yanıt verdi.
Köksal'ı aradığını ancak ulaşamadığını aktaran Özel, "Kendisinden duymadım ama bu kadar iddia varken, protesto varken sessiz kalmak iddialar konusunda ikna edici oluyor" dedi.
Özgür Özel'in Burcu Köksal hakkında söylediği sözler şöyle:
“Kendisinden böyle bir şey duymadık. Aradım ulaşamadım. Burcu hanım Ankara'ya gelip başkanlarımızla görüştü. O programı sırasında birtakım haberler çıktı, geçiyor diye. Ben aradım ulaşamadım. Bu konuda uzun zamandır haber yayılıyor. Bu kadar sürede bir yanıt gelmemişse iddialar güçlenir. Belediye önünde protestolar falan... Hala bir açıklama yok. Salı günü geçeceği söyleniyor. Bu iddialara cevap vermezseniz kabullenmiş olursunuz.”
"KOCASI HAKKINDA İDDİALAR VARDI, GEREKİRSE BOŞA KOCAYI DEDİK"
“Bu iddialar daha önce de gündeme gelmişti. Kendisiyle o zaman görüştük. Gerekirse boşa kocayı parti senin arkanda durur dedik. Ben Lüksemburg'dayken, Burcu ile görüştüm. Kocası ile ilgili iddialar vardı. Kocan yanlış yaptıysa, gerekirse boşa kocanı, biz senin arkandayız dedim.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.