Özdağ: "Bahçeli sınıfta kalmıştır"

Özdağ: "Bahçeli sınıfta kalmıştır"

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, özel bir televizyonda katıldığı canlı yayında, gündeme ait değerlendirmelerde bulundu. 


MHP Lideri Bahçeli'nin yaptığı "İYİ Partililer imtihandan geçtiler" açıklamasına da cevap veren Özdağ, "Sayın Bahçeli sınıfta kalmıştır" dedi.

İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda, Tanıtımlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Halk Tv'de yayınlanan 'Türkiye Nereye' programında açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunu günlerce meşgul eden Meclis'teki el sıkma olayıyla ilgili "İYİ Partililer imtihandan geçmiştir" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de cevap veren Özdağ, "kimse kimseyi sınava tabii tutmasın" dedi.

İYİ Partili Ümit Özdağ'ın açıklamalarından bazı satır başları şöyle:

Sayın Bahçeli Türk Milliyetçiliği konusunda sınıfta kalmıştır. Sayın Bahçeli, Türkeş’ten aldığı mirası yok ederek sınıfta kalmıştır. Sayın Bahçeli büyük bir siyasi kültürü yok ederek kalmıştır. Sayın Bahçeli, MHP’nin Türk dünyası ile iletişimini kopararak sınıfta kalmıştır. Sayın Bahçeli, federasyoncu diye suçladığı adamların peşine takılarak sınıfta kalmıştır.

O gün aklınca psikolojik bir operasyon yaptı. Saray’a, bunlar benim yanımda mesajı vermeye çalıştı. Kimse kimseyi sınava tabii tutamaz. Hele 1965’den beri mirasın üzerinde oturan biri, yeni kurulan İYİ Parti kadar oy alıyorsa o asla sınava tabii tutamaz.


YENİ SİSTEM VE YENİ KABİNE

Kabine hiç önemli değil, burada sıkıntı sistem. Bitirilen sistem 1923’ten beri gelen bir sistemdir. Şimdi kedicikler falan algı operasyonları yapılıyor. Bu Oktarlar falan son 16 yıldır büyüyen adamlar. Bu operasyonlar şimdi boşuna yapılmıyor. Gündemi değiştiriyorlar.

Devletin bütün birikimini yok ettiler. Var olan bürokrasiye geldi şimdi sıra. Devletin bel kemiği bürokrasidir. Devlette devamlılık esastır. Bu Erdoğan devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Dolayısıyla bir kişiyle tüm kadronun gelip gitmesi diye bir şey olamaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler