ÖZAL HADİSESİ

Sevgili okuyucularım mübarek RAMAZAN BAYRAMINIZI kutlarım,hayırlı bir ramazan ayı geçirmemizi dilerim. Bir an evvel ülkemizin ve dünyanın eski sağlıklı günlere dönmesini dilerim, ALLAH'TAN.

Yazımın başlığından anlayacağınız gibi konusu sekizinci CUMHURBAŞKANIMIZ merhum TURGUT ÖZAL beyin  ani ölümle biten  hadiseler zincirini kısa yazarak değinmek istedim.

Öncelikle duayen gazeteci ARDAN ZENTÜRK beyin yaptığı Youtube yayınları ve arkasından Londra'da gazetecilik yapan sayın BAHATTİN ÇAĞDAŞ beyin eski bakanlarımızdan TINAZ TİTİZ beyle yaptığı röportajında bu konulara değinmesi, Özal Suikasti ve merhumun zehirlenmesi konusundaki yaptıkları araştırmalar ve röportajlara katkım olmasını istiyorum. Bu ve diğer bu konularla ilgili yazılarımla.

Önce 18 haziran 1988 günü ANKARADA ANAP kongresinden evvel olan hadiselere bakalım ve konuyu dürüst bir şekilde aydınlatmaya çalışalım.

Bu suikast olmadan evvel ne olmuştu aslında 1987 yılı eylül ayında MİT(MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI) içindeki TURGUT beyinde desteklediği bir gurup üst düzey istihbarat yöneticileri ile yine çekişme içindeki diğer başka bir gurupla 1.MİT raporu taslağının öğrenilmesi ile bir mücadele alttan başlamış bu çekişme suyun altında ciddi çatışmaya dönmüş İSTANBUL DUKALIĞI dediğimiz BARONLAR ile bu gurup arasındaki mücadele 1988 yılının başında 2000 dergisinin yayınları ile kamuoyuna sızınca ortalığa büyük bir skandal çıkmış ve konular ciddi hadiselere dönmüştü, dönemin BAŞBAKANI ÖZAL MİT  içinde desteklediği  ekip olan MİT müsteşar yardımcısı MUSTAFA HİRAM ABAS arkadaşları ile görevlerinden istifa ederek kurumdan ayrılmışlardı.

Aynı anda ÖZALIN desteklediği iş insanı sayın ASİL NADİR  basın,medya,sanayi,ticaret konularında çok ciddi aşama ve atak gerçekleştirdi,özellikle  HÜRRİYET holdingin sahibi merhum EROL SİMAVİ beyle ciddi kamuoyu önünde bir çatışma TÜRK halkına basın ve medya ile sunuldu.

Aslında bir Amerikan kovboy filmi vardır kötü haydutlar kasabanın şerifini kasabaya gelerek öldüreceklerdir bunu tüm kasaba halkı biliyordur ama susuyordur,bu suikastte İngiliz yapmı eski  7.65 mm SCOT WEBLEY tabanca ile ve AFYON İLİMİZDEN bulunmuş bir eski ülkücü olan sayın KARTAL DEMİRAĞ ile 18 haziran 1988 günü ANKARADA kongre sarayında suikast saldırı merhum özalı bulmuştur.Öldürmek için ateş etmiş fakat başaramamış ve olay anından hemen sonra merhum şu tarihi sözü etmiştir.

ALLAHIN verdiği CANI sadece ALLAH alır.

Şimdi bu konuda tarihinde hiç olmayan bir şeyi yazıcam.

17 haziran akşam saatlerinde TRT-1 televizyonu yayındaki bir aksamadan dolayı vericeğimiz filmi değiştiriyoruz diye alt yazı geçilmiş onun yerine yayın akışına saat 22.00 ile 24.00 zaman diliminde ABD başkanını J.F.K suikastİ İle ilgili öldürülmesini gösteren   bir film yayına koyulmuştur.

Şahsım film bittikten sonra yanımdaki misafirime dedim yarın ÖZALI vurucaklar.

Öğlen olduğunda suikast gerçekleşti dediğim gibi, merhum ÖZAL yaralı kurtuldu.

Merhum emri ile arkasından takibat başladı ANKARA CUMHURİYET baş savcılığında görevli savcı sayın UĞUR TÖNÜK soruşturmanın ilerliyen safhasında İSTANBULDA boğazda bir merkezde tehdit edilerek bu soruşturmadan çekilmesi konusunda uyarıldı.

Bu ikazları dinlemeyen savcı TÖNÜK ün kızı kaçırılarak en sonunda bazı generallerin ağır tehditi ile sayın TÖNÜK görevden  el çektirildi ve hemen kızı serbest bırakıldı.

Merhum ÖZAL da bu olayı kapattı fakat kamuoyu ile küçük bir bilgiyi paylaştı.

Ucu İSVİÇREYE ulaşan eski kaçakçılık günlerinin hala devam etmesini isteyen bir gurup bunun arkasında dedi ve bir dahada konuşmadı.

Tabi o günlerde ülkemizde KURTLAR VADİSİ tam tekmil oynuyor her konuda BARONLARIN faaliyetleri devam ediyor kamuoyunun hiç tanımadığı insanlar kaza,suikast,sabotajlarla öldürülüyor ve en sonunda önlerinde engel gördükleri vatansever HİRAM USTAYIDA evinin biraz uzağında şehit ediyorlar.

İlginçtir ki 1.MİT raporunun basıldığı 2000 dergisi bu sefer 26.eylül.1990 günü suikaste kurban giden MUSTAFA

HİRAM ABAS için uyuşturucu kaçakçısının sonu diye hiram beyin vurulmuş kanlı görüntüsünü kapaktan yayınlıyor.

HİRAM beyin ismini taşıyan MASONLARIN büyük  HİRAM USTASI gibi arkasından vurularak şehit ediliyor..

HİRAM ustayı vuranlar terörist olarak bir şekilde bertaraf edilse de, USTAYI vuran efsanedeki gibi üç çırağın hiçbir zaman bulunduğunu zannetmiyorum,hep çırak diyoruz aralarında HEMŞİREDE olabilir.

Bu olaydan sonra basit bir cinayet gibi gözükse de 3 kasım 1990 günü yine arkadan demir çubukla bir dost katlediliyor.

O günlerde merhum ÖZAL CUMHURBAŞKANI ve dozajı artarak giden suikast günleri ülkemizin önemli isimlerine devamlı suikastler yapılıyor,sahada canlı yaşayanların devamlı kulağına şu geliyor ÖZAL'ın sıhhati iyi değil.

Çok  yemek yiyor kendine bakmıyor, bunu her yerden duyuyorsun.

Bu tip durumları özellikle istihbarat uzmanları iyi bilir hedefe giderken önce hedefin tüm etrafını onu sevenleri boşaltır ondan sonra hedefin yanına kendi kullanacağın tüm saha elemanlarını doldurursun.

Bunu yaparken de psikolojik harekat yaparak insanların kafasına medyanın tüm olanakları buna fısıltı gazetesini de dahil ederek hedefi yok ettikten sonra biz demiştik diyebileceğin her türlü argümanları koyarsın.

Merhum 8.CUMHURBAŞKANIMIZ TURGUT ÖZAL beye de bunu yaptılar.

Türkiye cumhuriyetlere seyahat dönüşünden sonra gerçekleşen bu ani ölümde zehir konusu hep işlendi bu çok doğru yaklaşımdı.

Milletin bilmediği şuydu KURTLAR VADİSİ GLADİO filminde bile adı verilen FUAT ARAS gerçekte kimdi,hakikaten orijinal adı da FUAT mıydı 5.CUMHURBAŞKANIMIZ CEVDET SUNAY ile akrabamıydı.

Diğer suikastlerdeki gibi merhum Özal'ı ambulansla hastane hastane dolaştırmak bir yöntemse ölümün garantili gerçekleşmesi için, bunu TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANINA hangi güç yapabiliyordu dünyada?

Köşkte bulunmayan ambulans,CUMHURBAŞKANLIĞI MUHAFIZ ALAYI komutanlığında yok muydu MUHAFIZ ALAY KOMUTANI şimdiye kadar bu konuda ne dedi.

Zehir'in temini konusunda çok şey söylense de bazen konu RUSYA FEDERASYONU'nu şuçlayan açıklamalar olsa da o dönemde yıkılmış Sovyetler Birliğinden çıkılmış olan o dönemde BÜYÜKELÇİLİKLERİ ve BAŞKONSOLOSLUKLARININ başında özellikle AZERİ ve UKRAYNALI diplomatların olması bunların hepsinin yetişmiş istihbarat görevlileri olması bu ekonomik bozukluklarda her güç için istenilen materyallerin sağlandığı gibi dünyanın çeşitli küresel yöneticileri ile içli dışlı olmaları sıkıntı duyulduğunda hemen suç atılması bir yöntem olan eski bir CİA ve Mİ-6 taktiği olarak hemen RUSYA ve onun gizli servislerinin suçlanarak psikolojik harekat yapılması sizleri aldatmasın.

KURTLAR VADİSİ GLADİO filmindeki gibi Fuat Bey'in namı değer İSKENDER BÜYÜK e aslansın yıktın şişmanı demesi, İskender'in aslında gerçek olmadığı temsili bir güç olarak beyaz perdeye yansıdığı çok açıktır.

Tüm İSKENDER BÜYÜK yapısına baktığımızda FETÖ(FETTULLAH GÜLEN)  içinden çıktığı MASONİK yapının şu anda su üstüne çıkmamış kanadıdır.

Şu anda da o yapının esaretindeyiz, sizler bu konuları çözmediğiniz müddetçe bu yapı sizleri yönetecektir.

Unutmayın onlar sizden hep 10 sene önde, dünyada 100 senelik plan yapanların buradaki maşası.

AFYON KOZMİK bir vilayettir CUMHURİYET kurulduğundan beri sadece kaymağı ile meşhur değil.

CUMHURBAŞKANLARI öldürmekten korkmayan yapıları durduramazsanız ne sizin,ne devletin,nede milletin güvenliği olur.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.