Orhan Uğurluoğlu, Ömer Göktuğ'un ölüm haberini sunarken gözyaşlarına boğuldu!

Orhan Uğurluoğlu, Ömer Göktuğ'un ölüm haberini sunarken gözyaşlarına boğuldu!

Flash TV'de program sunan Orhan Uğurluoğlu, hastanede tedavi gören kanal sahibi Ömer Göktuğ'un ölüm haberini verirken canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta güçlük çeken Uğurluoğlu, "Yayına başlamadan iki dakika önce haberi geldi...

Flash TV'de program sunan Orhan Uğurluoğlu, hastanede tedavi gören kanal sahibi Ömer Göktuğ'un ölüm haberini verirken canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta güçlük çeken Uğurluoğlu, "Yayına başlamadan iki dakika önce haberi geldi. 30 yıllık dostum ve kardeşimdi" dedi.

1992 yılında ilk özel kanallardan biri olan Flash TV'yi kuran Ömer Ziya Göktuğ, yaşamını yitirdi. Flash TV'de Perde Arkası programını sunan Orhan Uğurluoğlu ise canlı yayında aldığı haberle adeta yıkıldı.

BU SABAH HAYATINI KAYBETTİ

Flash TV'nin kurucusu, Bursalı iş adamı Ömer Ziya Göktuğ, geçen hafta şiddetli baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gittiği, yapılan testler ve tedavi sonrası bağ ağrısı geçmeyince İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Herhangi bir sağlık probleminin olmadığı öğrenilen Bursalı iş adamının bu sabah saat 09.30'da hastanede hayatını kaybetti. Göktuğ'un cenazesi yarın Ulu Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

KELİMELER BOĞAZINA DÜĞÜMLENDİ

Canlı yayın sunarken 30 yıllık arkadaşının ölüm haberini alan Uğurluoğlu, konuşmakta güçlük çekti. Gözyaşlarına hakim olamayan sunucu, "Yayına başlamadan iki dakika önce haberi geldi. 30 yıllık dostum ve kardeşimdi. Türkiye'de özel televizyon kurucularındandı. 4-5 gün önce bir rahatsızlık geçirdi. İstanbul'da hastanede tedavi görüyordu ve az önce hayatının kaybetti. Çok değerli, kıymetli bir insandı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler