Onurlu Mutfak

Sevgili takipçilerim sizlere iyi bir hafta sonu diliyorum. MUTFAK ve TUVALET hayatımızın iki çok önemli unsuru.
Bunlar nerde varsa temizlik ve hijyen çok önemli, gelişmiş insan oğlu yaşamın her anında bunlara dikkat ederek yaşar.
Bir restoran ‘a giren profosyonel yönetici ilk restoran’tın mutfak bölümünden denetlemeye başlar.
İşte ben ülkemizin mutfak bölümünde çalışarak ve yaşayarak otuz yıl evvelden gördüm bugüne geleceğimizi.
Nedir geldiğimiz son nokta.Birincisi siyonist yapıya bağlı ülke içindeki taşoron yapıya ahlak ve anlayış erzyonunu yarattırmak ,ülkenin iç ve dış göçler ile demografik yapısını bozmak.
Ülkenin kurumlarını zafiyet içine düşürmek,ülke içinde etnik ve ideolojik kamplaşma yaratmak.
Dışardaki bağlı olduğun emperyalist yapıya sınırlarında ve hududlarında sana karşı kullanacağı terör örgütleri ve diğer batılı devletlerin ordularının yığınak yapmasını ve ülkeye yapacakları saldırıları kolaylaştırmak için çaba sarfetmek.
Bunlar dünden bugüne değil son kırk yılın mutfakta birikmiş atık malzemesi,temizlenmediği için mutfakta hijyen olmadığından mutfağı denetlenmesi sonucu alıcağı kötü nottan dolayı restorant kapanabilir.
İşte ülkemizdeki son durum malesef bu.
Yunanistan sınırları içinde ve adalarda yunan ordusu çok modern silah sistemleri ile donatılıyor ve yunan askeri üstlerinde ABD ordusu çok ciddi anlamda silah ve teçhizatları ile üstleniyor.
Kıbrısta tarihi iki ingiliz ordusu üstü var bunlardan biri Dikelya diğeri Agratur İngilizler uzun zamandır bu üstleri modernize edip personel sayısını arttırıyor.
Güney kıbrıs 1974 senesindeki gibi hava gücü olmayan adanın devleti değil.
Güney kıbrıs hava kuvvetleri ve orta menzili etkili hava savunma füzeleri var yunan hava kuvvetleri ile kordineli olarak çalışan.
Güney sınırlarımıza geldiğimizde YPG ordusu bunun yanında PKK,ve diğer radikal islam terör örgütleri ve yine tüm bunları organize eden önde ABD ordusu arkada İsrail gizli servisi MOSSAD ve BARZANİ peşmerge güçleri.
Yani çevrelendik.
Geçmişte stratejik olarak planlanmış bu ORTADOĞU hadisesinde biz ne yapabiliriz.
Geçtiğimiz iki günde beklenmedik anda İNGİLTERE’den ciddi bir açıklama geldi Nato müttefikliğimiz,S-400 RUS hava savunma füzeleri tedarik etmemiz ve diğer ilgili konularla TÜRKİYE’yi ağır eleştiren bir açıklamaydı.
ABD devletinden gelmedi ama yakında yeni ABD başkanı JONH BİDEN ile bu sert açıklamalar gelecektir.
Bazı cümlelerin tarihe geçmesi lazım.
Özel Harp mensubu KONYA’lı merhum ALB.ABDULLAH SOYLUOĞLU.
15 şubat 1999 ABDULLAH ÖCALAN vatanına hoş geldin:)
Em.MİT müsteşar yardımcısı sayın MEHMET EYMÜR.
1998 Ülkemizde terör bittimiki KONTR TERÖR dairesini kapatıyorsunuz.
2021 em.Alb ERKAN YILMAZ BÜYÜKKÖPRÜLÜ.
TÜRKİYE’nin düşmanlarımı bitti STK(seferberlik tetkik kurulu)kurumunu minimize ettiniz,bölge başkanlıklarını yurt sathında kaldırdınız.
ALP TUFAN.
17-25 aralık 1998 siz bu komployu yapıyorsunuz ama bunun sonu ülkeyi kötü yere taşıyacak,ONURU olmayan insanlara dinletemezsin onlar ne kendi soylarının devamına vefaları vardır,ne kendilerine KOYUNLAR ve ONURSUZLARDIR.
Rusya Federasyonu ve ordusu 2015 eylülünde SURİYE’ye girip HAFIZ ESAD güçlerine destek olmasaydı çoktan ABD,İNGİLTERE yönetimi altında dört koldan iç ve dış saldırıya maruz kalacaktık dört koldan.
Millet yaşıyor ama bilmeden yaşıyor.
15 temmuz 2016 günü FETÖ kalkışmasının öncesinde RUSYA FEDERASYONU istihbarat servislerinin önceden bilgilendirmeleri ve olay anında kırmızı alarm seviyesinde silahlı kuvvetlerini teyakkuzda tutmasaydı,bu kararlılığı gösteren ABD ve İNGİLTERE bu senaryoya destek vericeklerdi askeri harekatlarla.
Medya önünde ve tüm gözünüzle gördüğünüz sahnede saygın sandığınız bir çok kişi saygın olmaması ile birlikte ülkenin altına temellerine dinamit koymuştur,fitilide çok uzun tutup batının eline tutuşturması için vermiştir.
Onursuzca zengin olmak böyle bir şey.
Burdan şunu söyleyeyim ABD ve İNGİLTERE devletlerine her daim kapı açan kişilikler ve guruplara,onlara sonsuz yalakalık yapanlara lafım yok ama onların hepsi biliyorki şahsım aslında ANGLASAKSONLARA her konuda hem sosyolojik kültürel ,hem aile bağları olan yakın olduğumuz halde yakınlığımızı keserek ülke menfatlerine göre seyrettik.
Tabi şimdi vatana ihanet şuçlamasına yakın şuçlamalarla yargılanıyoruz yapacak bir şey yok.
Oysa 2018 yılının mart ayında MOSKOVA’dan ERİVAN şehrine gittim ordaki kapımızdaki sorunu çok iyi gördüm yaşadım analiz ettim eski bir SOVYET uzmanı olarak.
Bu analizim çok iyi tuttu bugün bir savaşın sonunda bölgede tüm ülkelerin girişimi ile dostluk tesis edilme yolunda,burda adaletli davranan RUSYA FEDERASYONU devleti ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ ve ilgili ülkeler ile sınırlarımızda yeni dostluklar olacaktır.
Dağlık karabağ Azarbaycan toprağı olarak kalacaktır.
2016 senesinin ağustos ayında gazeteci sayın BAHATTİN ÇAĞDAŞ beyle yaptığımız you tube röpörtajında çok açık anlatmıştım RUSYA FEDERASYONU ile dost olan TÜRKİYE devletinin sınırlarında barış olur,düşmanının olduğu yerdede Rusya,Türkiye’ye 
dost olur,İSTİKLAL SAVAŞINDAN beri böyle.
Bize gelirsek biz dindar değiliz,namaz bilmeyiz,rakı şarap soframızın olmazsa olmazı,sevgiliye gideriz çok şey sattık hayatta,bizi beyenmeyen, arkamızdan sövenlere şunu söyleyeyim siz vatan satarken alım yaparken biz çok şey sattık ama VATAN SATMADIK.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.