Kerime Yıldız

Kerime Yıldız

ONUN ADI E.Ç. DEĞİL, ELİF ÇAKIR! SİZ, KENDİ “İMAM-HATİP EVRİMİ”NİZE BAKIN!

Karar yazarı Elif Çakır, tamâmen kendi özel hâliyle ilgili bir karar aldı. Başörtüsünü çıkardı.

Yeni Akit gazetesi, bu özel karârı, “Evrim geçirdi. Kabataş’tan sonra başörtüsü de yalan oldu” diye haber yaptı. Yandaşlıktan gözü kör olan gazete, Çakır’ı haber yaparken hem kendi kalesine hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalesine gol attı. 

Bu rezâletin üzerine Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Elif Çakır hakkında bir yazı kaleme aldı ve daha büyük bir rezâlete imzâ attı. Googl’a, “Abdurrahman Dilipak, Elif Çakır, Yeni Akit” yazdığınız zaman yazıya başka haber kaynaklarından ulaşabilirsiniz. Sebebi, Dilipak’ın, Elif Hanım’dan E. Ç. diye bahsetmesi. (30 Temmuz 2021-Yeni Akit)

Dilipak, çok ayıp etti. Erken yaşlarda hayat mücâdelesine girmiş, yazmış, çizmiş, tek başına tertemiz iki çocuk büyütmüş bir hanımdan baş harfleriyle bahsetmek nedir? Ne yapmış, adam mı öldürmüş, hırsızlık mı yapmış, pudra şekeri mi çekmiş?

2016 yılında Süheyb Öğüt’ün başında olduğu Bosphorus Global, ABD’nin sapık starı Lindsay Lohan’ı Türkiye’ye getirip mültecilerle dalga geçer gibi kamp kamp dolaştırmış; bir de başörtülü poz verdirmişti.

İslâmcı Yeni Akit, “Bu ne rezâlet!” demek yerine, bu sahtekârlığı överek haber yapmıştı. O zaman Dilipak’ın “L.L.” diye bir yazısını hatırlamıyorum. 

2017’de AK Parti kurucusu, vekili, bakanı, TBMM Başkanı ve şu anda Külliye’de üst düzey bir görevi olan imam-hatipli Mehmet Ali Şahin, muhtemelen haremlik-selâmlık bir düğünle evlendiği başörtülü eşini toprağa verdikten kısa bir süre sonra tesettürsüz bir hanımla otelde evlendi.  

İmam-Hatip dâvâsının yılmaz bekçisi Yeni Akit, bu evrimi hiç eleştirmedi.

2018’de Kartal imam-hatip mezunu, muhtemelen başörtülü olan ilk eşini hiç görmediğimiz THY Başkanı İlker Aycı, tesettürle alâkası olmayan spor spikeri Tuğçe Saatman ile Erdoğan’ın şâhitliğinde ikinci evliliğini yaptı. 

İmam-Hatip dâvâsının yılmaz bekçisi Yeni Akit, bu evrimi de hiç eleştirmedi.
Işıkçılar cemaatinin lideri, Türkiye gazetesinin sâhibi Mücâhit Ören’in ilk hanımının fotoğrafını bile görmedik. Ören, boşandıktan sonra tesettürle alâkası olmayan bir spikerle evlendi.

Elif Çakır’ın başörtüsüne kafayı takan Yeni Akit, bu evrimden de hiç bahsetmedi. Abdurrahman Diklipak, “M.A. Ş.”, “İ.A.”, “M. Ö.” konulu yazılar yazmadı.

Vurun Elif Çakır’a! Gücünüz kadınlara yetiyor nasılsa! 

Elif Çakır’ın da sizden ödü patlıyor ya(!)
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.