Öğrenci veli ve öğretmenler dikkat!

Öğrenci veli ve öğretmenler dikkat!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime sonunda kavuştuklarını belirterek bugün itibariyle ilkokul ve ana sınıflarında, 7 Haziran'dan itibaren de ortaokul ve liselerde haftada 2 gün yüz yüze eğitimin başlayacağını ve okulların 2 Temmuz'da...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime sonunda kavuştuklarını belirterek bugün itibariyle ilkokul ve ana sınıflarında, 7 Haziran'dan itibaren de ortaokul ve liselerde haftada 2 gün yüz yüze eğitimin başlayacağını ve okulların 2 Temmuz'da kapanacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime sonunda kavuştuklarını belirterek bugün itibariyle ilkokul ve ana sınıflarında, 7 Haziran'dan itibaren de ortaokul ve liselerde haftada 2 gün yüz yüze eğitimin başlayacağını ve okulların 2 Temmuz'da kapanacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yüz yüze eğitime ilişkin yazılı açıklaması şöyle:

HAFTADA 2 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır.

Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler