Nuri Şahin: En iyisi Cristiano Ronaldo

Nuri Şahin: En iyisi Cristiano Ronaldo

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, en zorlandığı futbolcuların Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo olduğunu ifade ederken, Ronaldo'nun tarihin en büyük futbolcusu olduğunu söyledi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, futbol sorumlusu Nuri Şahin, futbolcular Doğukan Sinik ve Rus defans oyuncusu Fedor Kudryashov, Antalya'da özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler ellerinde Antalyaspor bayrağıyla başkan, futbol sorumlusu Şahin ve oyuncuları 'oley oley' tezahüratıyla karşıladı.

DHA'nın haberine göre; Doğukan Sinik, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, uzun süre alkışlandı. Başkan Aziz Çetin, futbol sorumlusu Nuri Şahin, futbolcular Doğukan Sinik ve Rus defans oyuncusu Fedor Kudryashov öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Nuri Şahin: En çok zorlandığım oyuncular Messi ve Ronaldo

Çocuklarla birlikte olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Nuri Şahin, "Karşılaştığı en zor ve en iyi oynayan rakip kimdi?" sorusuna "Karşılaştığım çok iyi oyuncular oldu ve çok iyi oyuncularla oynadım. En çok zorlandığım oyuncular büyük ihtimalle Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'dur" cevabını verdi. Kendisi gibi olmak için ne yapılması gerektiğiyle ilgili soruya Şahin, "Çalışmak ve hayallerinin peşinde koşmak. Öğretmenleri, ailenizi dinlemek, hayal kurmak. Ben bugünlere öyle geldim" dedi. Şahin, kendisine İspanyolca soru soran öğrenciye aynı dilde karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler