Mustafa Kurubacak: CUMHURBAŞKANIMIZDAN, SADECE SESİMİZE KULAK VERMESİNİ İSTİYORUZ.

Mustafa Kurubacak: CUMHURBAŞKANIMIZDAN, SADECE SESİMİZE KULAK VERMESİNİ İSTİYORUZ.

NGazete Gazi ne diyor? köşesi yazarı Mustafa Kurubacak: CUMHURBAŞKANIMIZDAN, SADECE SESİMİZE KULAK VERMESİNİ İSTİYORUZ.

BİZLERİN DURUMU NE OLACAK? SONUMUZ NE OLACAK?

Bizler ülkemiz geleceği bayrağımızın göklerden inmemesi ve ezanımızın susmaması terörle mücadele kapsamında hiç bir menfaat gözetmeden savaşırken yaralanmış ama vücut bütünlüğü bozulmadığı için gazi olamamış polis, asker ve kamu görevlileriyiz.

1953 yılında çıkan bakanlar kurulu kararı ile uyarlanmış1053 sayılı nizamname hükümleri çerçevesinde bizler S.G.K tarafından gazi sayılamadık.

Amerikalılar tarafından çıkarılmış ülkemize getirilip o zaman’ın Bakanlar kurulun da kabul ettirilip, S.G.K. nın çalışma şekli olan,

Asıl sebebi vatan evlatlarının bu ülkeden soğumaları Çanakkale’deki dedelerimizin koşarak makineli tüfeğe koşmalarını gören dış güçler, doğuştan asker olan yüce Türk milleti evlatlarının Askere gitmemeleri için santimle, mini metre ile ölçüm yapılarak, bizleri (yaralandığı halde gazilik unvanı verilmeyen Asker, polis, sivil vatandaş, korucu, memur,)  aşağılayarak ülke bütünlüğüne karşı gelmemiz için  düzenlenmiş bir 1053 sayılı nizamnamedir.

Bizler için (yaralandığı halde gazilik unvanı verilmeyen Asker, polis, sivil vatandaş, korucu, memur’a) neden uygulanır? bilinmez.

Bu nizamnameye göre S.G.K. cetvelle kopan uzuvları ölçer az daha kopması lazım der ve gazi yapmaz.

Hatta bazı bakanlar ve vekiller alay ederek (sıyrık der,bir şey olmaz ondan , görülmüyor nasıl olsa , siz devletten maaş almak için kendinizi vurmuşsunuz )gibi en aşağılık sözlü şiddette, mobbing uygulamayla karşı karşıya geldik.

Heyette bulunan doktorlarımız kanımca silahlı çatışmanın ne olduğunu bilemiyorlar. Maganda kurşunuyla yaralanma vakıalarını bilirler normaldir fakat resmen bizler 190 ülke ile savaş halindeyiz. bunu doktorlarımızın da bilgilendirilmesi gerekmektedir.bizler babamızın tarlasını korurken yaralanmadık.

Bizler hiç bir menfaat gözetmeden görev yaptık.

Terörle mücadele sırasında çatışmalarda yaralandık.

Ne İstiyoruz?

Sayın Cumhurbaşkanım RECEP TAYYİP ERDOĞAN; etrafı yalan ve sahte sözlerle kandırılarak yalan ve yanlış bilgilendirilen ey yalnız Başkanım. sizi bizimle ilgili kandırıyorlar, ne istedilerse verdik diyorlar asla yalan. 19 bin gazimiz maaş alıyor diyenler size yalan söylüyorlar, etrafınız hain dolu size çok üzülüyoruz sayın başkanım.

Ekim ayında açılacak olan meclisten (Bu konuda iki kanun teklifi vardır.3 komisyonda görüşülmek üzere bekliyor.)Akparti ve MHP kabul etmeyecek bunu biliyoruz.

Akparti ve MHP bir araya gelerek bir düzeltme ya da bir düzenleme ile meclisten 1 kereliğine mahsus geçirilmesi başkanlık yolunun da garanti altına alınmasıdır.

 3713 terörle mücadelede yaralandığı halde vücuduna mermi girip çıkması yada mermi ve şarapnel parçası kalarak yaralanan fakat vücut bütünlüğü bozulmadığı için bir düzetme yapılması ve yaralı gazilerimizin onurlandırılmasını,

Sosyal haklarımızı temsilen bir kimlik kartı,

 Memur kat sayısına göre ayda en az 500 tl.

Bu parayı istememizin nedeni ise yaralanmış ama çalışamayan arkadaşlarımıza bir nevi katkı olması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler