Murat Kurum'a bildiriyoruz: Emlak Konut evlerinde fiyatlar iki katına çıktı

Murat Kurum'a bildiriyoruz: Emlak Konut evlerinde fiyatlar iki katına çıktı

Bakan Kurum, kamu bankları ve Emlak Konut'un başlattığı konut kampanyaları sonrası haksız zam yapan fırsatçılara ilişkin uyarıda bulunmuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, vatandaşların konut alımını kolaylaştırmak için çalıştıklarını vurgulayarak, bu süreci fırsata çevirmek isteyenlere müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Bakan Kurum, fiyat artıranlara yaptığı uyarıda, “Vatandaşımız bize bildirirse bunun biz takibini yaparız. Biz bu çatı altına girenlere (kampanyalar) müsaade etmeyeceğiz. Onun dışında da vatandaşımızın bu noktada kandırılması bizim müsaade edeceğimiz bir şey değil” ifadelerini kullandı. 

EMLAK KONUT EVLERİNE YAPILAN ZAMLARLA İLGİLİ ŞİKAYET YAĞIYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kriz fırsatçılarına karşı uyarırken Emlak Konut, ev fiyatlarına yüzde 100'den fazla zam yapıyor. Şikayetvar sitesinde Emlak Konut evlerine gelen zamlarla ilgili şikayetler yağıyor. İşte gelen şikayetler...

Emlak Konut GYO Emlak Konut Kampanyasının Gerçekliliği Yoktur!

Simge: Kendi internet sitesinde minimum fiyatı 585.000 TL olan Tual Bahçekent sitesindeki dairenin satış ofisinde fiyatı 831.000 TL. Faiziyle birlikte ödediğiniz toplam tutar 1.110.000 TL, yani sitede yazanın neredeyse 2 katı!  

Kendi sitesinde yazdığı 2 yıl sonra ödemeye başlama kampanyası satış ofisinde 1 yıl sonra ödeme olarak değiştirilmiş. Bu nedir? Siz neden 'hayallerini erteleme Türkiye' derken insanların hayallerini hiçe sayıyorsunuz?  Fırsattan ancak bu kadar istifade edilebilirdi. Pes!

Emlak Konut GYO Yanıltıyor!

İnanc... Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanlarımız herkes konut sahibi olsun diye büyük kampanyalar düzenliyorlar. Faiz indirimi ve vade uzaması ile beraber konut sahibi olmak için girişimlerimiz oldu.

Fakat Proje sahipleri bunu bir fırsata çevirerek evlerin fiyatlarına çok yüksek oranlarda zam yaptılar. Emlak Konut'un Düşler Vadisi Projesi cumhurbaşkanımızın kampanyasını açıkladıktan hemen sonra yüzde 15 bundan hemen 2 gün sonra ise mevcut fiyata yüzde 10 daha zam yaptı. Yani aynı ev 1 hafta içinde 400.000 TL kadar fiyat arttırdı. Bunun adı fırsatçılıktır. Devletimizin iyi niyetini suistimal etmektir. Bu fahiş fiyatlara müdahale edilmesini istiyoruz. Ayrıca CİMER'e de bu konu hakkında ihbarda bulunulmuştur.

Emlak Konut GYO Yalan Ve Dolan Başka Bir Şey Yok

Eray: Kendi sitelerine fiyat yazmışlar oradaki fiyatlar ile gerçekte olan fiyatlar arasında 300.000 TL fiyat farkı var. Neymiş Emlak Konut güncelleme yapmamış fiyatlarda. 580.000 TL olan bir daire bu fırsattan istifade 830.000 yapmış firmalar. Bir de bunlar Emlak Konut güvencesi varmış. Emlak Konut güvencesi ile bu fırsatçılık yapılırken diğerlerini düşünmek bile istemiyorum. Hayatları yalan olmuş insanların başka bir şey değil.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler