Muhittin Böcek'ten Tamer Karadağlı'ya jet yanıt

Muhittin Böcek'ten Tamer Karadağlı'ya jet yanıt

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye binası sandığı tiyatro binasının bakımsızlığını eleştiren Tamer Karadağlı'ya yanıt verdi

AKP’ye yakınlığı ile bilinen ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı bakanlığa bağlı sahneyi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sandı bakımsızlığını eleştirdi
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Antalya Devlet Tiyatrosu binasının bakımsız kaldığını iddia ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni suçladı.

Ancak sahne bakanlığa ait olduğundan belediyenin sorumluluğunda değil. Bir video çekerek tepki gösteren Karadağlı sosyal medyada gündem oldu.

Muhittin Böcek yanıt verdi
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Tamer Karadağlı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu sandığı bina için açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek “Koskoca Kültür ve Turizm Bakanlığı yazdığı halde bunu nasıl söylemiş şaşırtıcı. Herhâlde onda da bir telaş var. Şu anda son günlerde sayın bakan de öylede. Siyasi maksatlı bir paylaşımdır. Benin sevgili Antalyalı hemşerilerim sandıkta gereğini yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler