Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Siyasi cinayet açıklaması sorumsuzluk

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Siyasi cinayet açıklaması sorumsuzluk

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet' açıklamasını sorumsuzluk olarak yorumlarken, bu tür açıklamaların toplumu gerdiğini söyledi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge'nin konuğu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ydi.

Gazeteci Melik Yiğitel ve kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı'nın da sorularını yanıtlayan Muharrem İnce; 2023 seçimlerine dair planlarını, ittifak stratejilerini ve siyaset gündeminde öne çıkan diğer gelişmeleri değerlendirdi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMASI SORUMSUZCA"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘siyasi cinayet kaygım var’ açıklamasını yorumlayan Muharrem İnce, şunları söyledi:

"Sorumlu bir açıklama olarak görmüyorum. Ben ayaküstü bu konuların konuşulması taraftarı değilim. Ben cumhurbaşkanı adaylığımda başıma geldi. Bir ilde miting yaptım başka ile gittim. O ilin emniyet müdür yardımcısı geldi bana suikast yapılacağını söyledi ve mitingi iptal etmemi istedi. Bende o an rahmetli Ecevit’i düşündüm. Ben mitingimi yapacağımı dedim ve güvenliğimi de siz alın dedim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler