Muharrem İnce, CHP'nin sandık güvenliği sağlayamadığı şehirleri saydı

Muharrem İnce, CHP'nin sandık güvenliği sağlayamadığı şehirleri saydı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018 seçimlerinde CHP'nin 12 bin sandığa gözlemci koymadığını belirterek sandık güvenliğinin hâlâ tehlikede olduğunu savundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçim çalışmaları kapsamında İzmit’e gitti.

“SANDIK GÜVENLİĞİ HALA TEHLİKEDE”

Burada bir konuşma yapan İnce, 2018 seçimlerinde CHP’nin 12 bin sandığa gözlemci koymadığını belirterek, "Şanlıurfa, Konya, Erzurum, Gümüşhane, Bayburt, Hakkari gibi illerde CHP’nin sandıklara hakim olmadığından adımın Muharrem İnce olduğu kadar eminim" ifadesini kullandı.

İnce, ülkede sandık güvenliğinin hâlâ tehlikede olduğunu belirtti.

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrasında yaptığı 'uzay', 'bedelli askerlik' ve 'hükümlü izinleri' açıklamaları hakkında, "Demek ki para yok. Birinden para alacak diğerlerine bakacak" dedi.

Türkiye’nin ekonomik gidişatının her geçen gün kötüye gittiğini vurgulayan İnce, "Bizim buradan çıkış şansımız yok" diyerek 'yıllar içinde Erdoğan’ın egosunun her şeyi yendiğini' söyledi.

'MUHALEFET DE BU İŞİ ÇÖZEMEZ'

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'bol paça ütüsüz pantolonlarla göreve geldiğini' şimdi ise 100 bin dolarlık saati olduğunu söyledi.

Ülkede et için kasapların, kiralar için ev sahiplerinin suçlandığını söyleyen İnce, "Böyle bir ülke olamaz. O zaman sen ne işe yararsın. Dünyada gıda fiyatları yüzde 30, Türkiye’de ise yüzde 90 artmış" diyerek bunun nedeninin Erdoğan'ın beceriksizliği olduğunu ifade etti. Bu işi muhalefetin de çözemeyeceğini belirten İnce, "Erdoğan 20 yılda orta sınıfı kaldırdı ve herkesi fakirlikte eşitledi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler