Muharrem İnce, 2021 yılında yaptığı açıklamayı paylaştı

Muharrem İnce, 2021 yılında yaptığı açıklamayı paylaştı

Muharrem İnce, 27 Aralık 2021 tarihinde yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir videoyu, "Buzağıyı euroyla alırsan, yemi euroyla alırsan; kıyma 300 lira olur. İddia ediyorum; bu millete eti, sütü, peyniri, ekmeği en ucuza ben yediririm" notuyla paylaştı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 27 Aralık 2021'de gündeminde gıda krizi ve döviz kuru yer alan basın toplantısında yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir videoyu paylaştı.

İnce'nin "Buzağıyı euroyla alırsan, yemi euroyla alırsan; kıyma 300 lira olur. İddia ediyorum; bu millete eti, sütü, peyniri, ekmeği en ucuza ben yediririm" mesajıyla paylaştığı videoda şu açıklamaları yer aldı:

"Ülkeyi yönetenlere sesleniyorum. Acil bir üretim seferberliği başlatmalıyız. Saksıları bile ekmeliyiz. Hazine arazilerini bırakın eksin millet. Acilen ilaçta, gübrede, tohumda, mazotta vergi indirimine ihtiyaç var. Çiftçiyi ithalat sopasıyla korkutmayın. Acil bir su kanunu çıkarmamız lazım. Ekim alanları azalmış. Gübre, ilaç fiyatları artmış; bu derin bir yoksulluğu beraberinde getirir. İddia ediyorum, bugünkü politikacıların arasında bu millete en ucuz ekmeği ben yediririm. Köylü olmamışlar, çiftçi olmamışlar, üretmemişler; yanında da akıllı adamlar yok bunların.'Evet efendim, sepet efendim...' diyenlerle birlikte çalışıyorlar. Civcivi euroyla alırsan, yumurtayı pahalı yersin. Buzağı euroyla olursa, yem euroyla olursa eti pahalı yersin! İktidara da muhalefete de sesleniyorum; aklınızı başınıza toplayın, akıllı projeler üretin. Öyle marketleri suçlayarak işin içinden çıkmaya kalkmayın, çözümü bu söylediklerimdedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler