Muharebe Hattı

Sevgili okuyucularım bugünleri otuz yıl evvelden görüp avazımız çıktığı kadar sesimizi çıkartarak, yazarak ülkemizin uyanması, zinde ve hazırlıklı olması en önemlisi de ülkenin nasıl ihanet çeteleri tarafından içten içe temellerine dinamit konulduğunu ısrarla anlatsak da başarılı olamadık.
Maalesef bizi tanıyan bilen siyasetçi, gazeteci ve diğer kurum ve kuruluşlardaki kimseler bugün geldiğimiz noktanın geleceğini sonunda söylesek de ses etmediler.
Çünkü toplum önüne çıkartılan kişiliklerin hangi kesimden olursa olsun farklı yol haritaları var.
Osmanlının işgal güçlerine teslim olduğu günlerde çeşitli batılı devletlerinin İstanbul'daki kurdurduğu cemiyetler ve bunlara ek olarak iç ayrışmayı tetikleyen cemiyetler.
Herkesin kısa örneklerle bildiği İNGİLİZ MUHİPLERİ CEMİYETİ,KÜRT TEALİ CEMİYETİ gibi örneklerini verirken bugünde durumumuz tastamam aynıdır, hiç bir fark yok.
Askeri istihbaratın iki ana dalı vardır.
1-MUHAREBE İSTİHBARATI.
2-STRATEJİK İSTİHBARAT.
Günümüzde bugün itibari ile stratejik istihbarat çalışmalarını iyi yapamadığımız çok net ortada.
Neden yıllarca müttefikimiz olan NATO ve onun baş patronu ABD bize içerden ve dışardan yaptığı tüm olumsuzlukları görmezden gelip milli bir sisteme kendimizi oturtamadık.
Bunlar çok uzun konular kısa bu kadar bahsedeğeceğim. Her yönü ile bir ABD bağımlısı yapıldı, devletimiz ve onun milleti.
Bugün itibari ile MUHAREBE istihbaratını ele alırsak son aylarda ABD müttefiklerimizden biri olan Yunanistan üstünde çok ciddi askeri bir üstlenmeye gidiyor.
Ege denizinde strateji adalar üstünde Yunanistan ile üstlendiği gibi Trakya sınırımızda ve Yunanistan'ın batı Trakya bölgesine asker ve operasyonel teçhizat yığıyor.
Akdeniz koridorunda Güney Kıbrıs üstünde İngilizlerin yoğun lojistik ikmal unsurları ile yığınak yaptığının devamlı istihbaratı geldiği gibi Rum yönetimi ile de beraber çok ciddi ada üstünde askeri tatbikatlarına ve harbe hazırlık çalışmaları yapıldığını biliyoruz.
Nato’nun diğer unsurları Fransız ve Alman donanması Akdeniz'de boy gösterirken aynı zamanda zaman zaman askeri ve ticari faaliyet içinde olan gemilerimizi ve uçaklarımızı taciz ediyorlar.
Güney kara sınırımız Suriye ve Irak bölgelerinde oluşturulan YPG/PYD/PKK işbirliğine hem lojistik ikmal sağlayarak hem de karargah görevi icra ederek , kurmay sınıf ile ABD bu oluşturduğu güce destek vererek Türkiye'nin üniter bütünlüğünü parçalayacak muharebe cephesini ülkemizi dört koldan çevreleyerek bir çatışmaya hazırlıyor.
İçerde de iç çatışmanın startını verecek ABD ve müttefikleri burada yıllarca içimizde destek verdiği guruplarla bunu gerçekleştirmek için çalışmalarını yürütüyordur.
Yeni ABD başkanı JOE BİDEN beyefendinin bu muharebe ortamını hızlandıracağının sinyalini başkan olmadan deklare etmesi, başkan olduktan sonrada ekibine seçtiği kişiliklerin özellikle RUSYA uzmanı olması bize şunu anlatıyor.
Tüm planları aksamış olan bugüne kadar ABD devletinin bu planlarının aksamasının sebebi RUSYA FEDERASYONU devletinin ABD yapacağı TÜRKİYE ve Ortadoğu üstündeki ameliyatı engellemesi.
Çin devleti ile de bu konudaki sıcak işbirliği çalışmaları satranç tahtası üstünde ABD çok zora soktu.
ABD elinde tuttuğu doğu Türkistan hadisesi üstünden ÇİN devletini yıpratmaya ve siyasi olarak zor duruma sokup pisikolojik harekat uyguluyor.
Rusya içinde bugünlerde Rus mualif ALEKSEY NAVALİN üstünden avrupa ile bir piskolojik harp götürürken aynı zamanda RUSYA ‘ya karşı ekonomik yaptırımlar getirtiyor.
ABD şu andaki yeni kadroları ile yapmak istediği topyekün olarak tüm TÜRKİYE içinde Ortadoğu, Kafkaslar ve balkanlardaki uzun yıllardır beslediği yerel kadrolarla pisikolojik 
ve gayrinizami taktikler ile başta RUSYA ve ÇİN devletleri ile yakın ilişkileri sabote etmek TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ yalnızlaştırarak zamanı geldiğinde saldırı startını vermek.
Bu saldırı farklı taktik harekat ve değişik silah sistemleri ile ani ve şok edici darbe vurarak tüm cephelerden büyük bir işgal planı ile olacaktır.
Türkiye'nin ve milletlerinin genel karakterini çok iyi bilen bu batı gücü, bu savaş muharebe ortamının Suriye, Irak gibi ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de tutmayacağını bildikleri için farklı bir taktik muharebe planı yapacakları kesindir.
Onları ürküten tek ordu RUSYA FEDERASYONU KIZIL YILDIZ ORDUSUDUR.
Kızıl yıldızın bize vereceği yüksek teknoloji ateş desteği, lojistik ikmal destekleri ve en önemlisi İSTİHBARAT desteği, bu hem askeri istihbarat hem de sivil istihbarat TÜRKİYE CUMHURİYETİ için çok önemli bir destek güç olacaktır.
Muharebe hazırlığı esnasında ülke içindeki İÇ GÜVENLİK harekatları, muharebe bölgelerinde GERİ BÖLGE EMNİYETİ RUSYA ‘dan alınacak istihbarat desteği ile bizim elimizi çok kuvvetlendirir.
Zira muharebeye gireceğimiz ülke 170 yıldır memleketimizin en ücra köşelerinden YUVALANMIŞ bir yapıdır.
Bu yapının dağıtılabilmesi ülkeyi içten sabote edecek yerli unsurların imha edilmesinde RUS devletinin istihbarat desteğinin önemi çok büyük olacaktır.
Joe Biden’li ABD harekat planı TÜRKİYE’yi düşürebilmek için RUSYA desteğini kesmek.
Savaşı engellemenin iç huzurun sağlanmasındaki en önemli hadise güçlü stratejik gerçek müttefik ve dost ülkelerle beraberlikler kurmaktır.
Bunun adresi de RUSYA FEDERASYONU olmalıydı geçmişte artık olması gereklidir.
Yoksa ABD ve gerisindeki Siyonizm kapınızda sizi TÜRKLERİ vatansız bırakacaklar.
Yüz yıl evvel yapamadılar şimdi yapmaya çok yakınlaştılar, AKİL OLUN.....!
Saygılarımla, bir 
Alp Tufan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.