Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, birçok gizemli olayı canlı yayında ortaya çıkarıyor. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen...

Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, birçok gizemli olayı canlı yayında ortaya çıkarıyor. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen Müge Anlı, geçtiğimiz haziran ayında canlı yayında evleneceğini duyurmuş ve 25 Haziran 2022 tarihinde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sade bir nikahla hayatlarını birleştirmişti. Törenden hiçbir fotoğraf paylaşmayan Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez kameralara yansıdı.

Yıllardır ATV ekranlarında "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programıyla gündeme gelen Müge Anlı, eğitim hayatı ve kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı. Kariyerindeki başarısının yanı sıra Müge Anlı, özel hayatıyla da sevenleri tarafından merak ediliyor.

48 yaşındaki gazeteci ve sunucu Müge Anlı özel hayatını adeta bir sır gibi saklıyor. 1993 yılında Burhan Akdağ ile evlenen ve 6 yıl sonra yollarını ayıran Müge Anlı'nın kalbi uzun bir zamandır boştu.

Burhan Akdağ ile evliliğinden Lidya adında kızı olan Müge Anlı, hayatını kızına ve işine adadı. Ancak aşk yeniden Müge Anlı’nın kapısını çaldı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı geçtiğimiz aylarda özel açıklamalarda bulunarak evleneceğini duyurmuştu.

Sade nikah töreninden hiçbir paylaşım yapmayan Müge Anlı, haziran ayında evlendiği İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi.

Müge Anlı, açıklamasının ardından 25 Haziran Cumartesi akşamı gözlerden uzak yapılan bir nikah töreniyle evlendi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile mutluluğa "Evet" diyen Anlı, törene sadece yakın çevresini davet etti ve hiçbir şekilde görüntü paylaşılmasını istemedi.

İşte Müge Anlı ve eşi...

Nikah törenine ait herhangi bir paylaşım yapmayan Anlı, Instagram hesabından soyadının yanına 'Yüzbaşıoğlu'nu ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler