Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel Temini ön başvuru sonuçları MSÜ tarafından açıklandı!

Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel Temini ön başvuru sonuçları MSÜ tarafından açıklandı!

Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel Temini ön başvuru sonuçları açıklandı. 07 - 18 Haziran 2021 tarihleri aralığında gerçekleşecek olan alımlarda başvuruları kabul edilen adaylar belirlenen tarih aralıklarında sınavlara katılım sağlayacak...

Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel Temini ön başvuru sonuçları açıklandı. 07 - 18 Haziran 2021 tarihleri aralığında gerçekleşecek olan alımlarda başvuruları kabul edilen adaylar belirlenen tarih aralıklarında sınavlara katılım sağlayacak. Gelen son dakika açıklamasının ardından “2021 MSÜ sözleşmeli personel alımı başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır, alımlar ne zaman yapılacak?” soruları yanıt aramaya başladı. İşte sosyal medya hesabından gelen son dakika açıklamasıyla Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel Temini ön başvuru sonuçları, sınav tarihi sorgulama ekranı ve tüm detaylar…

MSB resmi sosyal medya hesabı üzerinden Sözleşmeli Personel Temini ön başvuru sonuçlarının adayların erişimine açıldığını duyurdu. Yüzlerce kişinin başvuruda bulunduğu alımların 7-18 Haziran tarihleri aralığında yapılacağı duyurulurken bu noktada "2021 MSÜ sözleşmeli personel alımı başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır, alımlar ne zaman yapılacak?" soruları gündeme taşındı. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 10 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sıralanarak taban puanlar belirlendiğini duyuran MSÜ, açıklamanın ardından adayların araştırma konusu haline geldi. İşte Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel alımı ön başvuru sonuçları, sınav tarihi sorgulama ekranı ve tüm detaylar

MSÜ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI!

İşte açıklamanın detayları;

1. Milli Savunma Üniversitesinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Temini 07 - 18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 10 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir.
3. Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.
4. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.
5. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir.
6. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.


7. Adayların (Cep telefonu, akıllı saat, fotoğraf makinesi v.b.) ses ve görüntü kaydedici cihazlar ile sınav merkezine girişi kabul edilmeyecektir.
8. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.
9. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.
10. Adaylar Hayat Eve Sığar Uygulamasından alacakları HES Kodunun Kare Kodlu çıktısını yanlarında getireceklerdir. Bu kapsamda;
a. Nizamiye girişinde HES Kodu (Hayat Eve Sığar) Sorgulaması yapılacak,


b. HES Kodu olmayan ve HES Kodu sorgulama sonucu RİSKLİ olan adaylar Nizamiyeden içeri alınmayacak, HES Kodlarını tedarik etmesi sonrasında sınava alınacak,
11. Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında; sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi, sosyal mesafenin korunması, maskelerin usulüne uygun bir şekilde takılması önem arz etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler