MHP’li belediyeden çiftçilere skandal TMO mesajı

MHP’li belediyeden çiftçilere skandal TMO mesajı

Kayseri’de MHP’li Özvatan İlçe Belediyesi, Toprak Mahsulleri Ofisi’nden (TMO) randevu alamayan çiftçilere skandal bir mesaj gönderdi. Belediye çiftçilerin AKP ilçe başkanlığına gitmelerini istedi.

Kayseri'de yönetimi MHP'de olan Özvatan İlçe Belediyesi, Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) randevu alamayan çiftçilere tepki çeken bir mesaj yolladı.

MHP'li Özvatan Belediyesi mesajında, “Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO), arpa, buğday randevusu sırası alamayan vatandaşlarımızın AK Parti İlçe Başkanlığı'na isimlerini yazdırmaları önemle rica olunur” açıklamalarını kullandı.

“TMO’YU KAPATIN AKP’YE BAĞLAYIN”

MHP'li Özvatan Belediyesi'nin çiftçilere gönderdiği skandal mesaja tepki gösteren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “AKP Özvatan İlçe Başkanı belediyeden önce mesajı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. AKP'li başkandan sonra da MHP'li belediye de ilçede sistemlerinde kayıtlı tüm çiftçilere bu mesajı gönderiyor. Toprak Mahsulleri Ofisini de kapatın AKP‘li il ve ilçe başkanlarına direk bağlayın. Ne diyelim tuz kokmuş tuz” ifadelerini kullandı.

KONU GÜNDEME GELİNCE DÜZELTME MESAJI GÖNDERİLDİ

Konuyu gündeme getirmelerinin ardından MHP'li belediyenin çiftçilere bir düzeltme mesajı gönderdiğini ifade eden İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “Biz TMO'daki bu skandalı gündeme getirdikten sonra, belediye yine çiftçilerimize, ‘Toprak Mahsulleri Ofisi'nden arpa, buğday sırası alamayan vatandaşlarımızın Özvatan Belediyesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına isimlerini yazdırmaları önemle rica olunur' şeklinde bir düzeltme mesajı gönderdi. Bu mesaj ayıplarını örtmeye yetmez. Takipçisi olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler