MHP'de ipler koptu! Milletvekili Baki Ersoy, MHP'den istifa etti

MHP'de ipler koptu! Milletvekili Baki Ersoy, MHP'den istifa etti

“Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek.” sözlerinin ardından partisi tarafından disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP'den istifa ettiğini duyurdu.

“Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek.” sözlerinin ardından partisi tarafından disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, MHP'den istifa etti.

MHP'DEN BUGÜN İSTİFA EDİYORUM

Sosyal medya platformu Twitter hesabından açıklama yapan Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ‘bağlı ve sadık’ kalacağını belirterek, “Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum.” dedi.

Baki Ersoy'un paylaşımı şöyle:

“Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım.Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum.”

Baki Ersoy'un istifası ile birlikte MHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 47'ye düştü, bağımsız milletvekili sayısı ise 8'e çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler