METEOROLOJİ UYARDI SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

METEOROLOJİ UYARDI SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

Yarından itibaren kuzey kıyılarında yağışlar etkili olmaya başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan uyarılar sonrasında yağışlar yurdu etkilemeye başladı. Bugün Türkiye'nin kuzey kıyıları hattında yer alan tüm şehirlerde yağış bekleniyor. İstanbul'un bazı ilçelerinde kendisini göstermeye başlayan yağışlar bugün gün içinde yer yer etkili olacak. İşte hava durumuna dair son dakika uyarıları ve tahminler...

Sağanak yağış uyarıları tekrarlanırken İstanbul’un bazı noktalarında yağışlar etkili olmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii yerel olmak üzere sağanak ve yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

YARIN MOLA VERECEK OLAN YAĞIŞLAR PAZAR GERİ GELECEK

Yurdun kuzey şehirlerini bugün etkileyecek olan yağışlar yarın bir süre mola verecek. Sağanak yağış pazar günü yine etki alanını genişletecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler