Mert Hakan Yandaş: Çok kötü şeyler anlatıyorlar

Mert Hakan Yandaş: Çok kötü şeyler anlatıyorlar

Depremde etkilenen vatandaşlara gönderilmek amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı yardım kampanyasına sporcular da destek verdi...

Depremde etkilenen vatandaşlara gönderilmek amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı yardım kampanyasına sporcular da destek verdi. Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, konuştuğu futbol dünyasında depreme yakalanan bazı kişilerin anlattıklarını paylaştı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen depremlerin ardından ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştırılmak için başlatılan kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu doğrultuda Fenerbahçe Spor Kulübünün başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanyaya destek olmak üzere stada gelen Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Alagöz Holding Takım Kaptanı Olcay Çakır Turgut ile Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, paketleme çalışmalarına yardım etti.

MERT HAKAN YANDAŞ: GERÇEKTEN YARDIMA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR

Deprem bölgesindeki kişilerin daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunun altını çizen Mert Hakan Yandaş, “Vatanımız için çok zor bir durum. Herkesin başı sağ olsun. Enkaz altında olanların Allah yardımcısı olsun. İnşallah bugünleri hep birlikte atlatacağız. Biz de elimizden geleni yapmak istiyoruz ama çok üzgünüz. Ne gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırız. Keşke onların yanlarında olup acılarını dindirebilirsek. Allah, vatanımızın, milletimizin ve yardım bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Orada konuştuğumuz arkadaşlarımız var. Yardımlarını, ihtiyaçlarını duyabiliyoruz. Devletimiz biliyoruz ki çok güçlü, biraz daha fazla yardıma ihtiyaç var. Gerçekten yardıma çok ihtiyaçları var. İletişime geçtiğimiz insanlar gerçekten çok kötü. Bizlerin burada eli kolu bağlı. Allah yardımcıları olsun” dedi.

“ÇOK KÖTÜ ŞEYLER ANLATIYORLAR”

Futbol dünyasında depreme yakalanan bazı kişilerle konuştuğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Kerim kardeşimle konuştuk. Enkazdan kurtuldu. Anlattıkları gerçekten inanılmaz. Çok kötü şeyler anlatıyorlar. Volkan hocanın yardımcısı Cengiz hoca ile konuştum. Her şey çok kötü. Biraz daha fazla yardıma ihtiyaçları var. Herkese sesleniyorum, lütfen daha fazla yardım gönderelim” ifadelerini kullandı.

EDA ERDEM DÜNDAR: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Ülke olarak yardıma ihtiyacı olan kişiler için seferberlik ilan ettiklerini belirten Eda Erdem Dündar, “Dün sabahtan beri çok üzgünüz. Çok büyük bir üzüntüyle olan bitenleri izliyoruz. Televizyon başında tüm süreci takip ettik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın da bir an önce kurtarılmasını diliyorum. Hava durumu çok kötü. Şu an hepimizin önceliği depremin yaralarını sarmak. Şu an burada da inanılmaz bir seferberlik var. Kulübümüze de bu imkanı bize sağladığı için teşekkür etmek istiyorum. Çok üzgünüz ama inanıyoruz ki bu yardımlar en kısa sürede yardıma muhtaç insanlarımızın eline geçer. Herkes gibi biz de bu durumu acı bir şekilde takip ediyoruz. Tüm Türkiye olarak herkesin kenetlenip yaralılara yardım çabalarını bizler de görüyoruz. Çok çok üzgünüz, ülkemizin başı sağ olsun” diye konuştu.

OLCAY ÇAKIR TURGUT: ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Bugünün birlik olma günü olduğunu vurgulayan Fenerbahçe Alagöz Holding Takım Kaptanı Olcay Çakır Turgut, “Acımız çok büyük ve bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil. Kalbimiz, dualarımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla birlikte. Bugün, birlik olma günü. Bugün biz burada Fenerbahçe olarak bulunmuyoruz. Burada bir sürü takımın taraftarı var ve bu çok güzel bir şey. Bütün ülkemle gurur duyuyorum. Buradaki herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım desteklerimiz bir an önce yerine ulaşır. Onlara birazcık bile yardımcı olabilirsek çok mutlu oluruz. Ülkemizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

GALATASARAYLI TARAFTARDAN BİRLİK VE YARDIM ÇAĞRISI

Fenerbahçe’nin yardım kampanyasına destek olan Galatasaraylı bir taraftar ise birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, “Anadolu yakasındaki taraftarlarımızı Ülker Stadyumuna bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikteyiz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler