Merih Demiral: İtalyanlara Burak Yılmaz'ın gollerini gösteriyorum

Merih Demiral: İtalyanlara Burak Yılmaz'ın gollerini gösteriyorum

A Milli Kadro'nun EURO 2020'de en değerli futbolcularından biri olan Merih Demiral, kamp öncesi kıymetli açıklamalarda bulundu.

A Milli Kadro'nun EURO 2020'de en değerli futbolcularından biri olan Merih Demiral, kamp öncesi kıymetli açıklamalarda bulundu. EURO 2020 ve kendine dair değerlendirmelerde bulunan milli futbolcu, Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

"KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM"

"Çok yorucu bir dönem oldu. Hem kupayla bitirdik hem de son maçta Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Artık milli kadroya geldik, inşallah kamp sürecini hoş geçirip Avrupa Şampiyonası'nda ilerleyeceğiz. Kendimi geliştiriyorum. İnşallah EURO2020 hepimiz için iyi olur.

"BENİMLE ÖZEL OLARAK İLGİLENİYORLAR"

Juventus'ta oynamak benim gelişimime çok büyük katkı sağlıyor. Cristiano Ronaldo ve Paulo Dybala'ya oynamak büyük bir deneyim. Giorgio Chiellini ve Leonardo Bonucci idmanlardan sonra benimle özel olarak ilgileniyor.

"BURAK AĞABEYDEN ÇEKİNİYORLAR"

Bonucci, Chiellini olsun. Ortamızda espriler yapıyoruz. Onlar benim bu anı, turnuvayı beklediğimi biliyor. İtalya, en özel maçımız. Burak Yılmaz ağabeyden bahsediyorlar. Ben de Burak ağabeyin gollerini gösteriyorum. Onlar da çekiniyor bizden biraz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler