Meghan Markle'ın Yeni Gardıropu Büyüledi

Meghan Markle'ın Yeni Gardıropu Büyüledi

Meghan Markle, bu hafta sonu Hollanda'nın Lahey kentinde düzenlenen 2022 Invictus Oyunları'nda zahmetsizce şık yüksek moda görünümlerinden oluşan bir koleksiyonun çıkışını yaptı.

Düşes, Valentino ve Celine gibi tanınmış tasarımcıların parçalarını New York merkezli Khaite ve denim markası Moussy gibi daha butik markalarla birleştirerek unutulmaz kıyafetler yarattı.

Sussex Düşesi'nin Invictus Games'teki görünümü, 2020'de İngiliz kraliyet ailesinin tam zamanlı çalışan bir üyesi olarak görevinden ayrılmasından bu yana Avrupa'ya ilk halka açık ziyaretini ve Mart 2021'de Oprah Winfrey ile yaptığı bombalı röportajı işaret ediyor . Hollanda'ya giderken hem Meghan hem de Prens Harry'nin Windsor Kalesi'ndeki Kraliçe II. Elizabeth'i ziyaret etmek için İngiltere'de durdukları açıklandı . Ziyaretleri, Harry'nin İngiltere İçişleri Bakanlığı ile güvenlik konusundaki yasal anlaşmazlığı devam ederken yapıldı.

Kraliyet çifti, yaralı, hasta ve yaralı asker ve kadınlara fiziksel ve zihinsel dayanıklılıklarını sergilemeleri için halka açık bir platform sağlamak amacıyla 2014 yılında Harry tarafından kurulan Invictus Games'in açılışı için planlanan etkinliklerde ilk kez göründüklerinde, onları bir kamera izledi. ekip yaklaşan Netflix şovu Heart of Invictus'u çekiyor . O zaman düşes için kameraya hazır görünmesi için ek bir baskı vardı.
Meghan, Hollanda ziyareti boyunca, Harry ile evlenmeden önce bile kendine koyduğu stil imzasını takip eden bir dizi şık, iyi yapılandırılmış ve minimalist görünüm giydi. İngiltere'de geçirdiği süre boyunca bir stilist kullanmamaktan şiddetle gurur duyan Meghan , aksesuarlarına, mücevherlerine ve ayakkabılarına ilgi çekici ekler eklerken en sevdiği beyaz, bej ve kahverengi nötr renk paletini koruyor.

meghan-marklein-yeni-gardiropu-buyuledi.webp

Meghan, tasvir ettiği görüntü ve giydiği şeyin ardındaki anlam ve sembolizm konusunda aşırı bir farkındalık sergiledi . Bu, ilk olarak, duvağının üzerine İngiliz Milletler Topluluğu'nun tüm çiçeklerinin işlenmiş olması ve aralarında memleketi Kaliforniya haşhaşını da içermesi talebiyle şiddetle gösterildi . Invictus Oyunları sırasında Meghan, kayınvalidesi Prenses Diana'ya , geçmişte de taklit ettiği kıyafetleriyle ince ama dokunaklı göndermeler yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler