Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi

Kraliyetin 'küskün kardeşleri' Prens William ve Prens Harry hakkında yeni iddialar ortaya atan bir kitapta, kardeşlerin eşleriyle ilgili de dikkat çeken ithamlar var. Prens Harry'nin Amerikalı eşi Meghan Markle hakkında yazılan iddia sert...

Kraliyetin 'küskün kardeşleri' Prens William ve Prens Harry hakkında yeni iddialar ortaya atan bir kitapta, kardeşlerin eşleriyle ilgili de dikkat çeken ithamlar var. Prens Harry'nin Amerikalı eşi Meghan Markle hakkında yazılan iddia sert: Kraliyet ailesine düşmandı, kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi.

HER ŞEY BİR TELEFON GÖRÜŞMESİYLE BAŞLADI

Robert Lacey'in Battle of the Brothers adlı kitapta ileri sürdüğüne göre, Prens William ile Prens Harry kardeşlerin arasındaki gerilim sanıldığından çok daha derin. Yaşanaların hepsi kapalı kapıların ardından dışarı çıkmadı.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, kitapta William ile Harry arasındaki gerilimin, iki kardeşin 2018 yılında yaptığı bir telefon görüşmesinin ardından doruk noktasına çıktığı belirtiliyor. Robert Lacey'in kitabında Harry'nin bir arkadaşına dayanarak yer verdiği iddiaya göre William kardeşini o gerilimli telefon görüşmesinden sonra kelimenin tam anlamıyla "dışladı." O iddiaya göre Harry, telefonu William'ın yüzüne kapattı.

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi - 2KRALİYET AİLESİNE DÜŞMAN MIYDI? 

 

Kitabın iddiasına göre Willam, baştan beri Harry'nin eşi Meghan Markle'ın kraliyet sistemine düşman olduğundan şüpheleniyordu. William'a göre Meghan, daha ilişkinin başından beri aileden ayrılıp yeniden ABD'ye dönmeyi planlıyordu.

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi - 3

"ÇALIŞANLARLA ARASI KÖTÜYDÜ"

Sarayda çalışan görevlilerin iddialarına da kitapta yer veriliyor. Buna göre "Meghan Markle 'kurbanı' oynuyordu ama aslında zorbalık yapan kendisiydi.

İleri sürülenlere göre Markle, Hollywood'dan alışık olduğu düzeni İngiltere'de de sürdürmeye çalıştı, çalışanlarına karşı kaba davranışlar sergiledi. Hatta yine iddialara göre Harry de çalışanlarına bağırıp çağırmaya başladı. Harry ve Meghan başından beri bu konudaki tüm iddiaları reddetti.

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi - 5"KATE, MEGHAN'A KARŞI HEP TEMKİNLİYDİ"

 

Bu arada kitapta yer alan iddialara göre William, Meghan Markle'ın farklı bir ajandası olduğunu düşünüyordu ve bunu bir arkadaşına söylemişti. Eşi Kate Middleton'ın da Meghan Markle'a karşı her zaman temkinli davrandığını eklemişti. 

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi - 6

Kitabın iddiasına göre William, Meghan Markle'ın kardeşi Harry'yi kendisinden "çaldığını" hissediyordu. Ayrıca yine William'ın inanışına göre Markle, kraliyet sisteminin nasıl işlediğini de bilmiyordu.

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi - 7"AİLEM, KARIMI KISKANIYOR"

 

Lacey'in kitabında bir çarpıcı iddia daha yer alıyor. Buna göre Harry, İngiliz kraliyet ailesinin, eşi Meghan Markle'ı kıskandığına inanıyordu. Buna gerekçe olarak da Markle'ın insanlarla arasının iyi olmasını ve annesi Diana'nın izlerini onda görmesini gösteriyordu. 

Meghan Markle hakkında ağır iddialar: Kurbanı oynadı ama asıl zorba kendisiydi - 8

SUSSEX AİLESİNDEN SAĞ KURTULANLAR KULÜBÜ

Meghan Markle, aileye gelin gittikten sonra kısa sürede birçok çalışanı ardı ardına istifa etmişti. Buckingham Sarayı ise çalışanlarının uzun süre görevleri başında kalmasıyla biliniyor. Markle ile anlaşamayıp kısa sürede görevlerini bırakanlarla ilgili olarak bir de deyim yaratıldı: Sussex Ailesinden Sağ Kurtulanlar Kulübü.

"İNSANLARI ŞIMARTMAK BENİM GÖREVİM DEĞİL"

Kitapta Markle'ın çalışanlarına karşı davranışlarıyla ilgili iddialara da geniş yer veriliyor. Bir çalışanın iddiasına göre Markle "korku tarafından yönetiliyordu." Yakınlarına da çalışanlarla ilgili olarak "İnsanları şımartmak benim görevim değil" diyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler