Mazhar Alanson'un Yandım Şarkısını Nereye Yazdığı Ortaya Çıktı!

Mazhar Alanson'un Yandım Şarkısını Nereye Yazdığı Ortaya Çıktı!

Mazhar Alanson'un hit şarkısıyla ilgili daha önce de yaptığı açıklama tekrar gündeme geldi.

Cerrahi Tarikatı'na yakınlığıyla bilinen MFÖ'nün de solisti Mazhar Alanson'un, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2018 senesinde verdiği konser sırasında yaptığı açıklama sosyal medyada tekrar gündeme geldi.
Alanson şarkısıyla ilgili "Yandım Yandım kısmını Medine’de yazdım. Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz" demişti.
Oyuncu Berna Laçin, Alanson'un tekrar gündeme gelen açıklamasına yanıt verdi. Laçin, şarkının sözlerine atıfta bulunarak "Bana yeniden şarkılar söyleten kadın kim? Meryem Ana mı?" diye sordu.
Başka bir kullanıcı da "Hocam şarkıda 'bana yeniden şarkılar söyleten kadın' diyor. Bunun Kabe ile alakası ne! Esas siyaseti yandaşlık yaparak Mazhar Alanson'un yaptığı bariz değil mi?" diye sordu.
Twitter'daki TT Olma Sebebi adlı hesap ise "Mazhar Alanson'un 'yandım yandım' adlı şarkı ile ilgili, yıllar önce 'Bodrum' için yazdığını söyleyip 2018 yılında Kabe için yazdım demesi, bazı kullanıcıların tekrar hatırlatmasıyla TT listesine girdi" hatırlatmasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler